Ykkösen otteluohjelmassa nolo moka – MYPA:lla päätöskierroksella kaksi vieraspeliä

© Kuva: Juha Tamminen

Jalkapallon Ykkösen kauden 2019 otteluohjelma on julkistettu. Kausi alkaa 27. huhtikuuta, eli 3,5 viikkoa Veikkausliigan starttia myöhemmin.

Toisin kuin pääsarjassa, pelataan Ykkösessä sekä avaus- että päätöskierros samana päivänä ja samalla kellonlyömällä. Kolmesta sarjanousijasta kauden avaa kotikentällään MYPA, joka saa vieraakseen Veikkausliigasta pudonneen TPS:n. Viikkoa myöhemmin 4.5. TPV saa kotiavaukseensa vieraakseen MuSa:n. Porissa pelataan ensi kerran 11.5., kun MuSa:n vieraaksi saapuu Jaro.

Kausi päättyy lauantaina 19.10. Viisi joukkuetta, jotka ovat ilmoittaneet tavoitteekseen Veikkausliigaan nousun, eivät päätöskierroksella keskinäisiä otteluita pelaa.

Täysin virheettömästi ei otteluohjelma ulos mennyt, sillä MYPA:lle on listattu päätöskierrokselle varsin haastava ohjelma: kaksi samanaikaista vieraspeliä. Turussa vierailee kuitenkin MuSa, joten MYPA voi ottaa bussin suunnan Valkeakoskelle.

Ykkösessä pelataan tuttuun tapaan kolminkertainen sarja, eli 27 ottelua per joukkue. Sarjan voittaja nousee Veikkausliigaan ja kakkonen pääsee karsimaan sarjanoususta. Poikkeuksena aiempiin kausiin Ykkösestä kuitenkin putoaa alaspäin vain yksi joukkue, sillä kaudeksi 2020 sarjaa laajennetaan 12 joukkueen sarjaksi (lue lisää).

Ohjelmaan voi tutustua tarkemmin Palloliiton kotisivuilla.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.