Zlatan Ibrahimović tähtää korkeammalle MLS:ssa: ”Kuvitelkaa, kuinka hyvin pelaan nyt, kun olen parhaiten palkattu”

© Kuva: Getty Images

Zlatan Ibrahimović uskoo pystyvänsä parempaan kuin ensimmäisellä kaudellaan Major League Soccerin Los Angeles Galaxyssa.

Ruotsalaishyökkääjä Ibrahimović, 37, siirtyi Yhdysvaltoihin viime vuoden maaliskuussa purettuaan sopimuksensa Manchester Unitedin kanssa. Hän oli mukana lähes puolessa Galaxyn maaleissa iskemällä debyyttikaudellaan MLS:ssa 22 osumaa ja antamalla 10 maalisyöttöä.

LA Galaxy ei kuitenkaan päässyt sarjan pudotuspeleihin. Ibrahimović haluaa tähdätä sekä henkilökohtaisesti että joukkuetasolla korkeammalle.

– Minulla on paljon enemmän annettavaa. Tapa, jolla päätimme kauden ei ollut normaali tilanne minulle. Normaalisti minun joukkueeni voittaa, kommentoi Ibrahimović Los Angeles Timesille.

– Yhden Galaxyssa vietetyn kauden jälkeen haluan tuntea, että minun haasteeni on voittaa täällä.

Ibrahimović sai viime kauden jälkeen uuden, rahakkaamman, sopimuksen. Hän on tätä nykyä MLS:n parhaiten palkattu pelaaja noin 6,3 miljoonan euron vuosituloillaan.

– Pelasin hyvin, vaikka olin huonopalkkaisin. Kuvitelkaa, kuinka hyvin pelaan nyt, kun olen parhaiten palkattu, vitsaili Ibrahimović.


Parempaa kuin nuuska: Nikotiinipussit

  • Nuuskassa on jopa 10 kertaa enemmän nikotiinia kuin nikotiinipusseissa.
  • Valitse suosikkisi raikkaista makuvaihtoehdoista.
  • Nuuskan haitat pois nikotiinipusseilla.