17-vuotias Oliver Antman on kovassa nosteessa. Hyökkäävä keskikenttäpelaaja oli nuoresta iästään huolimatta ehtinyt treenata jo muun muassa Barcelonan ja Freiburgin kanssa, kunnes hän siirtyi syyskuussa Tanskan Superliiga-seura FC Nordsjaellandin organisaatioon. Alkukauden aikana Antman pelasi Gnistanin riveissä seitsemän ottelua Kakkosta tehden otteluissa yhden maalin.

Syyskauden aikana nuori suomalainen pelasi FC Nordsjaellandin reservijoukkueessa ja alle 19-vuotiaiden joukkueessa, mutta talvitauon aikana pelatuissa harjoituspeleissä minuutteja on tullut mukavasti myös edustusjoukkueen mukana.

Vuoden ensimmäisessä harjoituspelissä 19. tammikuuta Antman pelasi toisen puoliajan ottelussa Aarhusia vastan (2-4 -tappio), ja pääsi seuran live-seurannan mukana yrittämään kertaalleen maalintekoakin. Laukaus painui hieman tolpan ohi.

Tammikuun lopun Nordsjaelland vietti harjoitusleirillä Espanjan La Mangassa, pelaten leirin aikana kolme harjoitusottelua. Antman lähti reissuun mukaan, mutta espanjalaista Almeriaa vastaan hän ei vielä pelannut. 24. tammikuuta joukkue kohtasi latvialaisen Ventspilsin, ja Antman pääsi pelaamaan täyden 90-minuuttisen tanskalaisten riveissä. Ottelu päättyi 1-1 -tasapeliin.

29. tammikuuta vastus koveni, sillä vastaan asettui Venäjän suurseura TsSKA Moskova. Nyt Antman otettiin vaihdosta sisään 69. minuutilla, ja vain hetkeä myöhemmin hän oli karata maalintekoon. FC Nordsjaellandin Twitter-tilin mukaan lupaava tilanne katkesi tuomarin vapaapotkuvihellykseen, vaikka hyötynäkökohtaakin olisi voinut soveltaa.

FC Nordsjælland 🐯

@FCNordsjaelland
77' Håbløs dom fra den spanske dommer. Oliver Antman spilles helt fri til afslutning, men dommeren vælger at stoppe spillet og give et frispark udenfor feltet på trods af den tydelige fordel #fcndk (2-1)

TsSKA-pelin jälkeen Nordsjaelland palasi Tanskaan, ja sunnuntaina se viritteli kuntoaan norjalaista Moldea vastaan. Antman tuli kentälle 73. minuutilla, ja oli liveseurannan mukaan jälleen lähellä maalintekoa. Maalitili jäi kuitenkin avaamatta, ja peli päättyi 1-1 -tasapeliin.

83' Ny chance. Denne gang er det Antman, der er tæt på at bringe os i front. (1-1) #fcndk

Joka tapauksessa nuori suomalainen on saanut varsin mukavasti tilaisuuksia Nordsjaellandin edustusjoukkueessa, joten aika näyttää, tekeekö Antman debyyttinsä Superliigassa jo kevätkauden aikana. Nordsjaelland kohtaa kevätkauden alkajaisiksi ensi viikon sunnuntaina Bröndbyn.

La Mangan harjoitusleirillä oli Antmanin lisäksi kolme muutakin Nordsjaellanin akatemian pelaajaa.