Chelsean maalivahdin Wikipedia-sivu uuteen uskoon – ”Hän on myös se idiootti, joka nöyryytti seuraansa”

© Kuva: Getty Images

Chelsean maalivahdin Kepa Arrizabalagan toiminnasta sunnuntain Englannin liigacupin finaalissa Manchester Cityä vastaan tullaan puhumaan vielä pitkään.

Takareisivaivoista kärsinyt maalivahti kieltäytyi tulemasta jatkoajan loppuhetkillä vaihtoon, vaikka Chelsean manageri Maurizio Sarri halusi vaihtaa Willy Caballeron hänen tilalleen. Kepa huusi ja viittoi penkille, kunnes sai tahtonsa läpi.

Hän ei kuitenkaan pystynyt pelastamaan Chelseaa, joka hävisi rangaistuspotkukilpailun. Sarri ja Kepa sanoivat myöhemmin, että vaihdosta kieltäytymisessä oli kyse väärinkäsityksestä. Sarri kertoi, että hän luuli Kepan loukkaantuneen, mutta sai lääkäreiltä tietää toisin. Kepan mukaan hänen tarkoituksenaan ei ollut olla tottelematta Sarrin vaihtokomennusta.

Internetin trollit laittoivat espanjalaismaalivahdin Wikipedia-sivun ottelun jälkeen uusiksi. Sivu on sittemin päivitetty ennalleen.

– Kepa on espanjalainen maalivahti, joka pelaa Valioliigan Chelseassa ja Espanjan maajoukkueessa. Hän on myös se idiootti, joka nöyryytti seuraansa ja manageriaan, luki sivulla sunnuntaina illalla.

Kepan esittelyosiossa hänen pelipaikakseen oli myös vaihdettu ”Chelsean manageri”.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.