Steven Gerrardin valmentama Rangers on komeillut tällä kaudella usein Skotlannin Valioliigan kärkipaikalla, ja ottanut muun muassa päävihollisensa Celticin päänahan. Juuri nyt Celtic on karannut Rangersilta kuuden pisteen päähän, ja Rangers saa tehdä kaikkena kuroakseen erin kiinni.

Keskiviikkoiltana sarjakakkosella on edessään iso haaste, sillä se vierailee Aberdenin kotikentällä. Aberdeen on sarjassa kolmantena, vain kaksi pistettä Rangersista jääneenä. Suomalaiset odottavat epäilemättä innokkaasti Glen Kamaran ensiesiintymistä Rangersin peliasussa, mutta keskikenttäpelaajan debyytti Aberdeenissa on epätodennäköistä.

Gerrardin mielestä joukkueen uudet pelaajat tarvitsevat 3-4 viikkoa aikaa sisäänajoon, joten Kamaran ja toisen uuden hankinnan Matt Polsterin ensiesiintymistä saataneen vielä odottaa. Polster saapui Glasgow’hin kesken MLS:n pre-seasonin, eikä Kamara ole pelannut vuoden 2019 puolella Dundeessa jatkamisen käytyä epävarmaksi. Gerrard kuitenkin piiskaa pelaajiaan täyteen tikkiin ankarilla ylitöillä.

– Tiesimme, että siinä kestäisi kolme-neljä viikkoa, ennen kuin uudet pojat pääsevät vauhtiin. Nyt tilanne on sama Glen Kamaran ja Matt Polsterin kanssa. Potkimme heihin vauhtia, ja tänäänkin he tekevät tuplaharjoitukset, jotta saamme heidät kuntoon, Gerrard totesi Rangersin kotisivujen haastattelussa maanantaina.

Rangers kaatoi viikonloppuna St Mirrenin 4-0, mutta valmentaja ei ollut esitykseen tyytyväinen.

– Meidän täytyy pelata Aberdeenia vastaan paremmin kuin avausjaksolla St Mirreniä vastaan. Palloa pitäessämme olimme melko vaarallisia, mutta ilman palloa näytti siltä, kuin meillä ei olisi lainkaan aggressiivisuutta tai intensiteettiä, Gerrard totesi.