Jalkapallon huippuottelu Helsinkiin? Palloliitto jätti UEFA:lle yli 200-sivuisen hakemuksen

© Kuva: Juha Tamminen
Championshipissä viikkokierros! Hyödynnä riskitön veto tai talletusbonus!

Palloliitto tiedottaa verkkosivuillaan jättäneensä lopullisen hakemuksen vuoden 2021 UEFA Super Cupin järjestämisestä Helsingin Olympiastadionilla.

Ottelun järjestäjästä päätetään Euroopan jalkapalloliiton (UEFA) hallituksen kokouksessa toukokuun lopulla.

Hakemusten jättämisen määräaika oli viime viikolla. Palloliitto kertoo lähettäneensä liitteineen yli 200-sivuisen hakemuksen hyvissä ajoin ennen määräpäivää.

”Hakemusta on valmisteltu tiiviisti viime vuoden puolelta lähtien. Mukan prosessissa on Palloliiton puolelta useampi henkilö ja hakua on tehty tiiviissä ja hyvässä yhteistyössä niin Helsingin kaupungin kuin useammankin ministeriön kanssa”, tiedotteessa todetaan.

Liitto kertoo, että alustavan kiinnostuksensa ottelun järjestämisestä ovat aiemmin ilmaisseet myös Pohjois-Irlanti, Ukraina ja Valko-Venäjä.

Aina syyskauden alussa pelattavassa Super Cupissa kohtaavat hallitseva Mestarien liigan voittaja ja Eurooppa-liigan voittaja. Viime vuonna Atlético Madrid kaatoi Real Madridin 4–2-lukemin Tallinnassa.

Championshipissä viikkokierros! Hyödynnä riskitön veto tai talletusbonus!
Edellinen artikkeli0–20-lukemin hävinneelle italialaisseuralle kovat sanktiot
Seuraava artikkeliReal Madridin pelaaja ihmettelee Gareth Balen käytöstä – walesilaistähti jätti joukkueen yhteisen illallisen väliin