Kakkosen täydennysmenettelyssä löytyi kaksi halukasta seuraa – päätöksiä luvataan pian

© Kuva: Juha Tamminen

Kakkosen C-lohko jäi kahta joukkuetta vajaaksi, kun JJK ja PS Kemi luopuivat raskaiden talousvaikeuksien vuoksi sarjapaikastaan. Viimeksi kuluneen puolitoistaviikkoisen aikana Palloliitto on tunnustellut, löytyykö pohjoisesta Suomesta halukkaita seuroja lohkon täydennysjoukkueiksi. Lopputulema on, että kiinnostuneita löytyi sopivasti juurikin kaksi.

Takaportin kautta Kakkoseen mielivät Kajaanin Haka ja viime kauden päätteeksi Kakkosesta pudonnut Vasa IFK.

VIFK:n ja KajHan ilmoitusten myötä näyttää todennäköiseltä, että Kakkosen C-lohko tullaan pelaamaan muiden lohkojen tapaan suunnitellusti 12 joukkueella. Ennen asian varmistumista Palloliiton liittohallitus kuitenkin käsittelee täydennysmenettelyä kokouksessaan. Päätöksiä pyritään tekemään ”mahdollisimman pikaisella aikataululla”.

Kaikki jääkiekon MM-kisoista: matsit ilmaiseksi, sarjataulukko, otteluohjelma…