Lähde: HJK tehnyt tarjouksen brasilialaispuolustajasta

© Kuva: Juha Tamminen

Brasilialainen Globoesporte kertoo sivuillaan, että maan pääsarjaseura Cruzeiro on saanut HJK:lta tarjouksen vasemmasta laitapuolustajastaan Patrick Breysta. Lehden tietojen mukaan HJK haluaa lainata Breyn yhdeksi kaudeksi.

Globoesporte uskoo, että lainaa on mahdollista jatkaa kaudella tai kahdella, mutta lainapestiin ei kirjattaisi osto-optiota. Pelaajan sopimus Cruzeiron kanssa ulottuu vuoden 2022 loppuun.

21-vuotias Patrick Brey lainattiin vasta helmikuun alussa toiseen brasilialaisseuraan Coritibaan, mutta hän ei ole pelannut joukkueessa vielä peliäkään. Coritiba-pestin oli määrä kestää marraskuun loppuun. HJK-laina olisi kuitenkin Cruzeirolle taloudellisesti houkuttavampi ja pelaajalle kiinnostava urheilullinen haaste.

Cruzeiro ja pelaajan edustajat neuvottelevat parhaillaan HJK-siirron mahdollisuudesta. Asian on tarkoitus ratketa lähipäivien aikana.

Patrick Breylla on myös Saksan kansalaisuus ja EU-passi. 175-senttinen Brey siirtyi Cruzeiroon vasta viime huhtikuussa Tupi FC:stä. Cruzeiroa valmentaa Brasilian maajoukkuetta vuosina 2010-2012 luotsannut Mano Menezes.

Myös keskikentän vasemmalla laidalla pelannut Brey on pelannut Brasilian pääsarjassa kuusi ottelua. Näissä hän on syöttänyt kaksi maalia.

» Katso Veikkausliigan kaikki ottelut suorana Ruudusta!