Koko viikon otsikoissa pyörinyt Mauro Icardi jäi jälleen Inter Milanin kokoonpanon ulkopuolelle, kun joukkue kohtasi sunnuntain Serie A -ottelussa Sampdorian.

Viime keskiviikkona Icardi menetti yllättäen roolinsa joukkueen kapteenina, jääden myös omatahtoisesti pois torstain Eurooppa-liiga -ottelusta Rapid Viennaa vastaan.

Myöhemmin Icardi selitteli kotiin jäämistä nilkkavammalla, joka ilmeisesti oli myös syynä sunnuntain poissaololle.

[readmore from=Icardi-Mauro]

Interin seurajohtaja Beppe Marottalta kysyttiin, onko Icardi tosiaan nilkkavamman takia sivussa Sampdoria-ottelusta:

– Kun pelaaja tuntee kipua, on meidän tehtävämme uskoa häntä. Saa nähdä kuinka hänen tilanteensa kehittyy ajan myötä. Kyseessä on pitkä kausi ja haluamme edetä myös Eurooppa-liigassa, joten luotamme tilanteen korjaantuvan, Marotta kertoi Football-Italian mukaan.

Marotta kertoi myös oman näkemyksensä sille, miksi kapteenin nauha vietiin pois Icardilta. Hän painottaa, ettei se johdu ainakaan argentiinalaishyökkääjän jähmettyneistä jatkosopimusneuvotteluista:

– On sanottu, ettei meidän tulisi pestä likapyykkiämme julkisuudessa, mutta se on nykypäivänä lähes mahdotonta.

– Kapteenin nauha ei ole vain symboli. Henkilön, joka pitää sitä kädessään, täytyy olla johtaja. Haluamme kaikki kasvaa yhdessä ja poistaa tietyt haitat joita viime kuukausina oltiin kenties havaittu.

– Olen lukenut paljon asioita, mutta sopimusneuvotteluilla ei ole mitään tekemistä asian suhteen. Neuvottelut tulevat jatkumaan tietyn ajan kuluttua ja aiomme tehdä pyyntömme kun aika on oikea, Marotta jatkoi.