Moshtagh Yaghoubin SJK-debyytti päättyi ulosajoon – Eremenko: ”En halua kommentoida sitä, mitä tapahtui Mosan kohdalla kentällä”

© Kuva: Juha Tamminen

Seinäjoen Jalkapallokerho uusi hankinta Moshtagh ”Mosa” Yaghoubi katseli lauantaina punaista debyyttiottelussaan.

Yaghoubi, 24, vaihdettiin kentälle 69. minuutilla Suomen cupin ottelussa Ilvestä vastaan. Hänen ensiottelunsa SJK:ssa päättyi jo 22 minuuttia myöhemmin kahden keltaisen kortin myötä.

Katso Ruudun huippuhetket Ilveksen ja SJK:n ottelusta.

Ilves voitti ottelun 2-1. Ilari Mettälä osui tamperelaisille kahdesti, seinäjokisten kavennuksesta vastasi Jere Streng.

SJK hävisi ensimmäisessä cup-ottelussaan Vaasan Palloseuralle 1-2. SJK:n päävalmentaja Alexei Eremenko Senior kommentoi joukkueensa tämän vuoden otteita ja Yaghoubin ulosajoa seuran sivuilla.

– Jälleen kerran vähän samanlainen peli kuin edellinen cupin ottelu. Mutta nämä näyttää hyvin, missä meillä on vielä tehtävää ja mitkä ovat meidän heikkouksia. Meidän täytyy työskennellä myös pelaajien henkisen puolen kanssa. Heidän pitää pystyä paremmin kantamaan paineita ja ottaa vastuuta. Paljon kuitenkin myös positiivisia asioita pelissä.

– Ensimmäiset minuutit myös Sergeille (Eremenko) ja Mosalle. En halua kommentoida sitä, mitä tapahtui Mosan kohdalla kentällä. Näimme kaikki mitä tapahtui. Esitys oli kokonaisuutena meiltä ihan kehityskelpoinen. Pelaajia on vielä tulossa ja näemme sitten miten asiat kehittyvät. Harmittaa tietenkin paljon, että jäimme taas pisteittä, mutta tiedämme, että meillä on vielä tekemistä edessä.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.