Mestarien liigan neljännesvälierät käynnistyivät tiistaina kahdella ottelulla.

Paris Saint-Germain voitti Manchester Unitedin vieraissa 2-0. Ottelun ensimmäisestä osumasta vastasi Presnel Kimpembe, joka jatkoi Angel Di Marían antaman kulmapotkun 53. minuutilla sisään.

Hetkeä myöhemmin Di María tarjoili myös toisen maalisyötön. Tällä kertaa hyökkäyksen päätti Kylian Mbappé, joka ohjasi pallon maalin edustalta sisään.

Man United joutuu pelaamaan toisessa osassa ilman keskikenttäpelaaja Paul Pogbaa, joka poistettiin kentältä viimeisillä hetkillä kahden keltaisen kortin seurauksena.

Illan toisessa ottelussa AS Roma voitti Porton kotonaan 2-1.

Roman maalit teki 19-vuotias Nicolò Zaniolo. Ensimmäisen hän iski 70. minuutilla, kun hän sai Porton boksissa pallon Edin Džekolta ja ujutti sen takakulmaan. Sama kaksikko oli asialla myös toisessa osumassa. Džekon laukaus kimposi tolpasta Zaniololle, joka pääsi siirtämään pelivälineen tyhjiin.

Vieraiden kavennuksesta vastasi Adrián López.

Keskiviikona neljännesvälieriä jatketaan otteluilla Ajax-Real Madrid ja Tottenham-Borussia Dortmund.