Serie A:n huippuvalmentaja vastasi median väitteisiin hänen seuraajasta: ”Conte voi vaellella missä haluaa”

© Kuva: Getty Images

Internazionalen päävalmentaja Luciano Spalletti puolusti itseään huhuilta, joiden mukaan hänet ollaan korvaamassa Chelsean ja Juventuksen entisellä käskyttäjällä Antonio Contella.

Spallettin ryhmä on pelannut tänä vuonna neljä ottelua ja voittanut niistä vain yhden, Italian cupin koitoksen toisen sarjaportaan Beneventoa vastaan.

Torstaina Inter tippui samaisesta kilpailusta puolivälierävaiheessa häviämällä Laziolle rangaistuspotkukilpailun päätteeksi.

Italialaismediassa on huhuttu, että viime kesästä lähtien työttömänä ollut Conte oli tapaamassa Interin toimitusjohtajaa Giuseppe Marottaa seuran toimistolla.

Conte kiisti olleensa missään yhteydessä Marottaan ja Spalletti antoi mielipiteensä lehdistön väitteistä.

– Conte voi vaellella ihan missä haluaa, kommentoi Spalletti FourFourTwon mukaan.

– Te (lehdistö) sanotte, että minun lähtöäni kauden jälkeen on lähes mahdotonta välttää. Te sanotte, että Marotta on rautainen ammattilainen, mutta samalla sanotte, että hän tapasi Conten seuran toimistolla.

– Te tiedätte tismalleen, mitä te teette. Meidän toimistomme on Milanon keskustassa, jossa liikkuu miljoonia ihmisiä. Se (Conten ja Marottan tapaaminen) on tekaistua tietoa, koska he eivät tapaisi siellä.

Spalletti allekirjoitti Internazionalen kanssa uuden, kolmen vuoden, sopimuksen johdatettuaan joukkueen debyyttikaudellaan Mestarien liigaan ensimmäistä kertaa sitten vuoden 2011.

Hän tietää, että Milanon suurseura ja sen kannattajat janoavat menestystä, mutta italialaisluotsin mukaan hänen metodiensa hedelmät näkyvät vasta pitkäjänteisen työn jälkeen.

– Me putosimme cupista, kuten putosimme Mestarien liigastakin, ja ne molemmat ovat todella tärkeitä kilpailuja.

– Meidän on kuitenkin jatkettava työntekoa välittömästi. Meidän on jatkettava niiden ideoiden työstämistä, joita olemme rakentaneet.

– Kannattajilla on kiire nopeuttaa tätä prosessia, koska Inter ei ole nostellut pokaaleja moniin vuosiin. En voi kantaa vastuuta ikävistä pokaalittomista vuosista.

– Sinä aikana Inter siirtyi luultavasti kauemmas mestaruuksista. Meidän on vahvistettava hyvin tehtyjä asioita ja kehittää niitä, jotka eivät ole toimineet. En usko, että meidän pitää aloittaa uudelleen alusta.


EM-FUTIS: 5€ Ilmaisveto

1. Siirry Betsafelle tästä
2. Klikkaa ”Lunasta”
3. Saat ilmaisen 5€ vedon mihin tahansa EM-matsiin

Huom! Ilmaisveto on voimassa uusille ja vanhoille asiakkaille