Tammikuun siirtoikkunassa Dundee FC:stä tanskalaiseen Vendsysseliin siirtynyt Inter-laina Benjamin Källman teki maanantaina ensimmäisen maalinsa uuden joukkueensa paidassa. Ensiesiintymisensä suomalaishyökkääjä teki jo edellisessä, 2-3 -tappioon päättyneessä Viborg-ottelussa, tultuaan kentälle 64. peliminuutilla.

Kevätkauden kenraaliharjoituksessa Källman sai myös maalitilinsä auki. Maanantaisessa harjoitusottelussa toisen sarjaportaan Vejgaardia vastaan Källman pelasi Vendsysselin hyökkäyksen kärjessä täydet 90 minuuttia, ja 73. minuutilla hän onnistui maalinteossa. Ninos Gouriye teki esityön ja Källman pamautti pallon kylmänviileästi verkkoon.

Vendsyssel FF kohtaa ensi maanantaina kevätkauden avauksessaan Tanskan Superliigan kakkosena majailevan Tim Sparvin FC Midtjyllandin. Vendsyssel on syyskauden jälkeen 14 joukkueen sarjassa sijalla 12.

Peräti kaksi maalia omassa harjoitusottelussaan joukkueelleen IFK Norrköpingille teki puolestaan Huuhkajien hyökkääjä Simon Skrabb. Norrköping kohtasi Portugalin harjoitusleirillään Itävallan pääsarjaseuran Mattersburgin, ja sai tulokseksi komean 4-1 -voiton.

Ruotsalaisten kaksi ensimmäistä maalia viimeisteli legendaarisen Henrik Larssonin poika Jordan Larsson. 59. minuutilla Skrabb korvasi kentällä Larssonin, ja myös suomalainen tuuletti kahdesti maalia. Skrabbin maalit syntyivät pelin 81. ja 83. minuutilla.

Keskiviikkona pelattavassa harjoitusleirin toisessa ottelussaan Norrköping kohtaa portugalilaisen Farensen. Pari viikkoa myöhemmin Norrköping aloittaa cup-urakkansa. Allsvenskan-kausi käynnistyy 31. maaliskuuta.