Valioliigan vai Mestarien liigan voitto? Liverpoolin faneilla selkeä näkemys, kumman he mieluummin ottaisivat

© Kuva: Getty Images

Liverpoolin saksalaismanageri Jürgen Klopp tietää, että seuran kannattajat ottaisivat tällä kaudella mieluummin Valioliigan mestaruuden kuin Mestarien liigan voiton.

Liverpoolin edellisestä liigamestaruudesta on ehtinyt kulua jo lähes 30 vuotta. Euroopan punapaidan valloittivat viimeksi vuonna 2005.

Eräs fani kiteytti toiveensa sanomalla ”Jos voisitte kertoa minulle, että me saamme Valioliigan mestaruuden tänä vuonna, pyörähtäisin selälleni ja antaisin Bayernin rapsuttaa mahaani”.

– Kaikki Liverpoolin fanit valitsevat Valioliigan, se on selvää. Mutta nyt kuitenkin pelaamme Mestarien liigassa, ja te kaikki odotatte meidän tekevän parhaamme. Luojan kiitos, meidän ei tarvitse tehdä päätöstä tänään, Klopp kommentoi Bayern-kamppailun alla.

Klopp on hävinnyt Liverpoolin kanssa kolme isoa finaalia, joista merkittävin oli viime vuoden Mestarien liigan loppuottelu Real Madridia vastaan.

– Se on erittäin tärkeä askel tässä erittäin tärkeässä liigassa ja erittäin tärkeässä Mestarien liigassa. Ei ainoastaan kilpailussa mukana oleminen, vaan ihmiset ajattelevat, että voimme lyödä Bayernin. Se on iso juttu, ja meidän on osoitettava se.

– Tarina tähän asti on ollut kiva, mutta se ei ole vielä päättynyt.

Lähde: Sky Sports


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.