Zlatan Ibrahimović uskoo saavuttaneensa tavoitteensa Man Unitedissa: ”Ihmiset nauroivat minulle”

© Kuva: Getty Images

Manchester Unitedin entinen hyökkääjä Zlatan Ibrahimović sanoo, että hän meni seuraan valloittamaan Englannin ja näyttämään ”vihaajilleen”, että he ovat väärässä.

Ibrahimović, 37, pelasi Unitedissa vuosina 2016-2018 ja iski seuralle 53 ottelussa yhteensä 29 maalia. Hän voitti Manchesterissa Englannin liigacupin ja Eurooppa-liigan ennen kuin lähti viime vuoden maaliskuussa Yhdysvaltojen Major League Soccer -sarjaan Los Angeles Galaxyyn.

Ruotsalaishyökkääjä kertoo Unitedin verkkosivuilla, että hän uskoo saavuttaneensa tavoitteensa Englannissa.

– Minun haasteeni tullessani Englantiin siinä iässä oli se, että ihmiset olivat vuosien ajan sanoneet, että en olisi tarpeeksi hyvä (Valioliigaan).

– Pidän sellaisista asioista, koska ne ärsyttävät minua. Ne antavat minulle adrenaliinia.

– Kolmen kuukauden jälkeen kaikki joutuivat syömään sanansa. Tarvitsin uusia vihaajia, koska kaikista vanhoista tuli uusia fanejani!

– Voitin kaikkialla mihin menin ennen Unitedia, ja nautin siitä, että se tapahtui jälleen Englannissa. Voittaminen on DNA:ssani. Minun on pakko voittaa – se on mentaliteettini. Vihaan häviämistä. En ole huono häviäjä, mutta vihaan sitä ja rakastan voittamista.

– Sanoin, että voittaisimme ja me voitimme kaksi isoa pokaalia. Se puhuu puolestaan.

Ibrahimovićin mukaan hän ei miettinyt Englantiin lähtiessään muita seuroja kuin Unitedia.

– En ollut aina varma, että pelaisin jonain päivänä Englannissa, mutta kun tein sen päätöksen, mielessäni oli selkeästi vain yksi seura, jossa haluaisin pelata.

– Se oli se joukkue, jossa halusin loistaa. Se oli minulle sopiva joukkue.

– Tietysti olin aina tietoinen Unitedista. Ihminen, joka ei tiedä Unitedista on ihminen, joka ei ole kuullut, mitä jalkapallo on. Kaikki jalkapalloa tuntevat tietävät, kuka United on.

– Koko ensimmäinen kausi Unitedissa oli fantastinen. Nautin siitä todella paljon. Perheeni oli onnellinen, kaikki olivat onnellisia. Seura piti minusta huolta ja teki siitä todella helppoa minulle. Minun piti vain saapua paikalle, laittaa nappulakengät jalkaan ja esiintyä.

– Ihmiset nauroivat minulle, kun tulin Unitediin ja sanoin, että aion valloittaa Englannin. Minä en vitsaillut.


Katso MM-kiekon kaikki pelit ilmaiseksi!

  • Leijonien ottelut tarjolla kansainvälisen jääkiekkoliiton ilmaisella livestriimillä.
  • Viralliset maksuttomat livelähetykset myös kaikista muista otteluista finaali mukaan lukien.
  • Vaikka reissun päältä kännykällä tai tabletilla, ilman maksukanavan tilaamista.