© Kuva:

Armenia – Suomi: Huuhkajat voittojen tielle?

EM-karsinnat
Armenia – Suomi
Tiistai 26.03. klo 19:00

Armenia isännöi Markku Kanervan luotsaamia Huuhkajia tiistaina Jerevanin illassa. Molemmilla joukkueilla on kontollaan tappio avausottelusta, joten pisteet ovat tärkeitä tästä ottelusta. Suomella on kiistaton materiaalietu, mutta Armenia ei ole helppo paikka vierailla.

Armenia ei häikäissyt lauantaina

Armenia hävisi lauantaina Bosnia-Hertsegovinalle 2-1, mutta ei sinällään ollut lähelläkään ottaa pisteitä ottelusta. Isännät hallitsivat ottelua selkeästi ja olivat jo lipumassa mukavaan 2-0 voittoon, kun lisäajalla boksissa tuli täysin käsittämätön käsivirhe, josta tuomitun rangaistuspotkun Henrikh Mkhitaryan pisti maaliin.

Tuon ottelun perusteella ei ole syytä muuttaa käsitystä Armeniasta. Se kuuluu maanosan alemman tason joukkueisiin, eikä sillä ole Mkhitaryanin lisäksi yhtä laadukas nippu kuin Huuhkajlla. Kotonaan sillä on tosin saumat, sillä esim. kovassa nousussa oleva Makedonia joutui syksyllä tunnustamaan Armenian paremmaksi 4-0. Takki auki Jerevaniin ei siis sovi mennä.

Huuhkajat – synninpäästö ensiesityksestä

Huuhkajissa on nykyään ilahduttavaa, että se lähtee huippuasenteella joka otteluun. Joukkue pelasi aivan hyvän ottelun Italiaa vastaan, vaikka maailmanluokan vastus oli lopulta liikaa ja tukkaan tuli ansaitusti 2-0. Teemu Pukki sai yhden hyvän maalipaikan, mutta muuten ne olivat harvassa. Lauantain perusteella ei ole kuitenkaan syytä ripotella tuhkaa ylleen – joukkueelle on annettava synninpäästö tappiosta huolimatta. Jopa varamiehinen puolustus pelasi uskottavan pelin.

Tiistaina prinsiipit ovat seuraavat: Mkhitaryan on pidettävä pimennossa ja hyökkäyksiä on rakennettava maltilla sekä hyvällä itseluottamuksella. Kanerva vihjaili, että kokoonpanoon tulee ainakin yksi muutos lauantaista, mutta tätä kirjoitettaessa muutoksista ei ole tarkempaa tietoa. Joka tapauksessa Huuhkajat on tiistaina suosikki – ja vetosuosituksen väärti.

Vetosuositus

Vedoissa Huuhkajat maistuu aivan mukavasti. Kanervan alaisuudessa joukkueen uskottavuus on kasvanut ties monenteen potenssiin. Suomen kertoimet ovat olleet hienoisessa nousussa, joten Armenia on kerännyt peliä markkinoilla. Mennään vastavirtaan – vetosuositus on siis Suomi voittaa ottelun kertoimella 2,40.

 

Nappaa 100€ riskitön veto ja tienaa:

1. Siirry Unibetille TÄSTÄ.
2. Avaa pelitili ja tee talletus.
3. Lyö veto otteluun Armenia – Suomi ja kohteeseen Suomi voittaa ottelun. Jos Suomi voittaa, saat 240 euroa riskittömän 100 euron vedon avulla. Jos ottelu päättyy tasan tai Armenia voittaa, saat panoksen takaisin 100€ asti. Voit lyödä myös pienemmän riskittömän vedon (min. 10€).

Lisätietoa:

Riskitön veto tarkoittaa sitä, että saat panoksesi takaisin, jos vetosi häviää. Voit lyödä minkä tahansa suuruisen vedon 10-100€ väliltä. Palautettu panos maksetaan bonusrahana 100€ asti. Lyö vetoa 4x bonuksesi verran ennen rahan nostoa yli 1,4 kertoimella.