Barcelona-tähti Lionel Messi avoimena haastattelussa – yllättävä paljastus Cristiano Ronaldosta

© Kuva: Getty Images

Barcelonan kapteeni Lionel Messi puhui argentiinalaisen radiokanavan, Radio Club October 94.7, haastattelussa muun muassa Cristiano Ronaldosta ja Argentiinan A-maajoukkueesta.

Real Madridissa tuhoa kylvänyt Cristiano Ronaldo siirtyi viime kesänä Juventukseen. Samalla päättyi La Ligassa yksi aikakausi, kun Messin ja Ronaldon välinen mittelö tuli päätökseensä. Toki pelaajat saattavat vielä kohdata Mestarien liigassa. Messi kuitenkin paljasti, että hänellä on ikävä Ronaldoa.

– Ikävöin Ronaldoa Espanjassa. Oli mahtavaa, kun hän oli täällä, vaikkakin minua ärsytti nähdä hänen voittavan niin monta mestaruutta. Olisi hienoa, jos hän olisi yhä täällä, Messi kertoi.

Viime kesänä Argentiina koki MM-kisoissa pettymyksen. Messi otti raskaasti Argentiinan pudottua Ranskalla neljännesvälierissä.

– MM-kisojen jälkeen en halunnut puhua. Halusin lukittua huoneeseen, kärsiä yksin ja olla perheen kanssa, päästä pois kaikesta. Halusin pois maajoukkueesta ja katsoa asioita rauhassa. Meitä (maajoukkuetta) on kohdeltu vuosikymmenen ajan kehnosti saavutuksistamme huolimatta.

Messi teki paluun Argentiinan paitaan viime viikolla, kun maajoukkue kohtasi Venezuelan. Messi pelasi täydet minuutit 1-3-tappiossa. Argentiinan kapteeni toivoo joukkueelle työrauhaa.

– Ollakseni realistinen, vaatii paljon työtä, että nousisimme mahtimaaksi. Nämä nuorukaiset ovat pelanneet todella vähän otteluita A-maajoukkueessa. Nyt tarvitaan kärsivällisyyttä, ja minulla ei ole epäilystäkään siitä, ettemmekö olisi vahvoja tulevaisuudessa, Messi sanoi.

Lähde: Sport

 


Parempaa kuin nuuska: Nikotiinipussit

  • Nuuskassa on jopa 10 kertaa enemmän nikotiinia kuin nikotiinipusseissa.
  • Valitse suosikkisi raikkaista makuvaihtoehdoista.
  • Nuuskan haitat pois nikotiinipusseilla.