Bosnian ykköstähti lensi ulos kovassa paikassa – pelikiellossa Huuhkajia vastaan

© Kuva: Getty Images
Hradecky kovassa paikassa Bayernia vastaan! Lyö veto ja hyödynnä talletusbonus!

Suomi avasi eilen EM-karsintojen voittotilinsä J-lohkossa lyötyään Armenian vierasottelussa 2-0-lukemin (lue raportti). Samaan aikaan tulokset olivat Huuhkajille suotuisia myös muualla.

Italian jälkeen lohkon kakkossuosikiksi ennakkoon nostettu Bosnia ja Hertsegovina jäi kotonaan 2-2-tasatulokseen Kreikkaa vastaan. Kreikka kiri kahden maalin takaa tasoihin toisella puoliskolla Konstantino Fourtonisin ja Dimitrios Kolovosin osumilla.

Huuhkajienk kannalta merkillepantavaa oli myös Bosnian ykköstähden keskikenttäpelaaja Miralem Pjanicin ulosajo. Juventuksen pelintekijä tai toisella puoliskolla suoran punaisen kortin Fourtounisin rangaistuspotkusta syntyneen kavennuksen jälkeen.

Pjanic tavoitteli palloa, mutta osui jalkapohjat edellä Kreikan pelaajaa polveen. Keskikenttäpelaaja on näin pelikiellossa seuraavasta kesäkuun vierasottelusta Suomea vastaan, eikä ole kelpoinen Ratinalle.

Pjanic oli avausjaksolla ehtinyt viimeistellä komean vapaapotkumaalin Bosnialle.

Katso Pjanicin ulosajo Viafreestä.

Hradecky kovassa paikassa Bayernia vastaan! Lyö veto ja hyödynnä talletusbonus!