Suomen Cupin alkulohkovaiheen ehdottomasti suurimpiin yllätyksiin kuului se, että Veikkausliigan suurimpiin voittajasuosikeihin lukeutuvat HJK ja KuPS eivät selvittäneet tietään varsinaiseen Suomen Cupiin, 16 parhaan joukkoon.

Suomen Cupin neljännes- ja puolivälierät pelataan vielä maaliskuun aikana, joten suurseurojen kalenteriin aukesi mukavasti väljyyttä putoamisten myötä. Niinpä HJK ja KuPS riensivät kiireen vilkkaa sopimaan harjoituspeleistä maaliskuulle. Molemmat tiedottivat treenimatsiohjelmastaan perjantaina, ja mahtuupa mukaan yksi keskinäinenkin.

KuPS matkustaa HJK:n vieraaksi lauantaina 16.3. klo 17 Telia 5G Arenalla pelattavaan harjoituspeliin. Ottelu pelataan suljetuin ovin, mutta HJK TV näyttää pelin suorana lähetyksenä ilmaiseksi.

Lauantaina 23.3. HJK saa puolestaan vieraakseen virolaisen FC Floran. Tätä, klo 15 alkavaa ottelua ei pelata suljetuin ovin, vaan paikalle pääsee myös yleisöä. Keskiviikkona 27.3. HJK puolestaan pelaa näillä näkymin Pietarissa Zenitiä vastaan. Tätä ottelua ei ole vielä lopullisesti vahvistettu.

Kuopion Palloseuran ohjelmassa ovat HJK-pelin lisäksi sunnuntaina 24.3. pelattava kotiottelu SJK:ta vastaan sekä 27.3. odottava AC Kajaani -kohtaaminen, niin ikään Kuopiossa Savon Sanomat Areenalla. Sekä SJK että AC Kajaani ovat myös jo pudonneet Suomen Cupista.

Kuopion Palloseura

@KuPS1923
Kuopion Palloseura pelaa maaliskuussa kolme harjoitusottelua:

LA 16.3. HJK - KuPS
SU 24.3. KuPS - SJK
KE 27.3. KuPS - AC Kajaani

Lue lisää: kups.fi/fi/uutiset/kuo… #KuPS #veikkausliiga

HJK Helsinki

@hjkhelsinki
Harjoitusmatseja tiedossa

HJK pelaa harjoitusotteluja Telia 5G Arenalla ennen kauden alkua.

hjk.fi/uutiset/Miehet…

#HJK #Helsinki #Veikkausliiga #SeuraavaTähti #OnVainYksiKlubi #hjkhelsinki

Myös Suomen Cupin neljännesvälierien ajankohdat ovat nyt vahvistettu. Kaikki ottelut ovat nähtävissä myös Ruudussa. Otteluaikataulu on katsottavissa myös tästä linkistä, mikäli allaoleva twiitti ei näy.

Jalkapallon Suomen Cup

@SuomenCup
Suomen Cupin neljännesvälierien otteluajat on vahvistettu. Reilun viikon päästä mennään! 🏆

#SuomenCup