La Liga
Girona – Athletic Bilbao
Perjantai 29.03. klo 22:00

Maaottelutauon jälkeen Euroopan huippusarjat palailevat taas tauolta ja futiksen ystävät huokaisevat tyytyväisenä, kun päästään palaamaan normaaliin elämänmenoon. Espanjassa tauon päättää perjantain ottelu, jossa piskuinen katalonialaisseura Girona isännöi Athletic Bilbaota. Gironalla on ollut tällä kaudella vaikeuksia kotona, mutta osaako joukkue kääntää ne voitoksi?

Gironalla kotivoitot kortilla

Girona on helpottanut tilannettaan La Ligassa maaliskuun aikana, kun Eusebion valmentama joukkio on hakenut voitot Leganésilta ja Rayo Vallecanolta. Ero putoamisviivaan olisi vieläkin suurempi, ellei kotimenestys olisi niin vaisua – Gironalla on tältä kaudelta ainoastaan kaksi kotivoittoa. Tosin totuuden nimissä Girona olisi viime kotiottelussaan ansainnut jotain Valenciaa vastaan.

Maaottelutauko on satanut kokoonpanopuolella Gironan laariin – sairastupa on tyhjenemään päin. Joukkueen paras maalintekijä, urugualainen Cristhian Stuani loisti myös maaotteluissa ja hänen tehonsa ovat tarpeen tasaisessa kamppailussa: Gironalla on varmasti painetta kaunistella rumaksi päässyttä kotitilastoaan.

Athletic taitaa tasapelit

Athletic Bilbaon tilastokummajainen on sen tasapeliherkkyys – lähes puolet tämän kauden pelatuista otteluista on päättynyt tasuriin. Tähän sopii myös se, että joukkue pelaa keskimäärin hyvin pienimaalisia otteluita. Gaizka Garitano on onnistunut pitämään joukkueen paketin läjässä ja hänen palkkaamisensa kauden huonon alun jälkeen oli todella fiksu veto.

Ennen maaottelutaukoa Athletic voitti tasaisessa ottelussa Atletico Madridin. Kokonaisuudessaan sarjataulukko hieman mairittelee bilbaolaisia, eikä joukkuetta voi pitää kovinkaan paljoa Gironaa laadukkaampana.

Vetosuositus

Vetomarkkinoilla ottelua pidetään todella tasaisena. Sitä se varmasti onkin, mutta Petsipappa ottaa pientä pesäeroa markkinoihin. Joukkueiden tasoero ei millään ole sitä luokkaa, että ottelun pitäisi olla tasabuukki. Siispä otetaan rohkeasti kantaa ja kallistutaan kotijoukkueen kyytiin. Vetosuosituksena on siis Aasialainen tasoitus, Girona 0 kertoimella 1,95. Tasapelillä vedon kertoimeksi tulee siis 1,00.

 

Nappaa 100€ riskitön veto ja tienaa:

1. Siirry ille TÄSTÄ.
2. Avaa pelitili ja tee talletus.
3. Lyö veto otteluun Girona – Athletic Bilbao ja kohteeseen Aasialainen tasoitus, Girona 0. Jos Girona voittaa, saat 195 euroa riskittömän 100 euron vedon avulla. Jos ottelu päättyy tasan, vedon kerroin on 1,00. Jos Athletic Bilbao voittaa, saat panoksen takaisin 100€ asti. Voit lyödä myös pienemmän riskittömän vedon (min. 10€).

Lisätietoa:

Riskitön veto tarkoittaa sitä, että saat panoksesi takaisin, jos vetosi häviää. Voit lyödä minkä tahansa suuruisen vedon 10-100€ väliltä. Palautettu panos maksetaan bonusrahana 100€ asti. Lyö vetoa 4x bonuksesi verran ennen rahan nostoa yli 1,4 kertoimella.