Hampurin liekehtivä derby ei pettänyt – ottelu jouduttiin keskeyttämään peräti neljä kertaa

© Kuva: Getty Images

Hampurin derbyt kuuluvat epäilemättä koko jalkapalloilevan Euroopan kiihkeimpiin kohtaamisiin. Niitä vain on nähty kovin harvoin, sillä St. Pauli ei ole kovin usein pääsarjassa pelannut, ja Hamburger SV putosi ensi kerran historiassaan Bundesliigasta vasta viime kauden päätteeksi.

Nyt molemmat kaupungin suurseurat pelaavat kakkosbundesliigassa, joten odotetuista kohtaamisista on päästy hansakaupungissa nauttimaan. Sunnuntaina oli St. Paulin vuoro toimia otteluisäntänä.

Juhlat ottelussa pani pystyyn vierasjoukkue HSV, jolle 4-0 -voitto oli koko kauden suurinumeroisin. Pierre-Michel Lasogga teki kaksi maalia ja Khaled Narey ja Douglas Santos maalit mieheen. HSV jatkaa voiton myötä sarjan kakkosena St. Paulin majaillessa nelospaikalla.

Maaleja ja maalitilanteita enemmän puhuttivat kuitenkin kannattajien toimet. 29 226 katsojaa vetävä Millerntor-stadion oli loppuunmyyty. Tiistaina Mestarien liigan ottelun Real Madrid-Ajax tuominnut erotuomari Felix Brych joutui keskeyttämään pelin peräti neljään otteeseen molempien joukkueiden kannattajien sytytettyä savukattiloitaan ja pyrotekniikkaansa. Sanktioita lienee luvassa molemmille.

82. peliminuutilla molemmat joukkueet joutuivat jopa jättämään kentän hetkeksi aikaa, mutta ottelu onnistuttiin lopulta pelaamaan loppuun. Turvallisuutta valvoi lähes 2 000 poliisia. HSV:n bussia tärveltiin väripanoksilla ja kananmunilla, mutta sitä pahempia vaurioita ei onneksi nähty.

Lähde: Transfermarkt


David Hasselhoff tarjoaa 20 ilmaiskierrosta

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Wheelz-kasinolle.
  • Kun ilmainen pelitili on rekisteröity, tilillesi ilmestyy 20 ilmaiskierrosta ilman omaa talletusta!
  • Tallettajat saavat lisäksi 300€ bonuksen + 100 ilmaiskierrosta lisää.