HJK-hyökkääjälle kolmen vuoden jatkosopimus – ”Tavoitteemme ovat kovat”

© Kuva: Juha Tamminen

Helsingin Jalkapalloklubi ilmoitti virallisilla verkkosivuillaan, että seura on tehnyt kauden 2021 loppuun asti ulottuvan jatkosopimuksen Riku Riskin kanssa.

Riski liittyi HJK:n riveihin helmikuussa 2018. Hän pelasi viime kaudella yhteensä 22 veikkausliigaottelussa ja iski niissä kuusi maalia. Hänellä on tilillään myös 26 A-maaottelua, joissa maaliverkko on heilunut hänen toimestaan neljästi.

– Olen todella iloinen, että voin jatkaa seuraavat kolme vuotta HJK:n mahtavassa organisaatiossa. Hienoa on myös, että sopimus saatiin tehtyä jo tässä vaiheessa. Tavoitteemme ovat kovat ja nyt voin keskittyä niiden saavuttamiseen täysillä, Riski kommentoi HJK:n verkkosivuilla.

Lähteet: hjk.fi ja Transfermarkt