Joona Toivio oli Huuhkajien epäonnensankari Italiaa vastaan, kun Nicolo Barellan laukaus muutti suuntaa Toivion jalasta ja painui verkon perukoille. Tiistaina Armeniaa vastaan kentälle astelee revanssihenkinen Suomi.

Tappiollisesta karsinta-avauksesta huolimatta Toivio näki Suomen esityksessä myös positiivisia pilkahduksia.

– Mielestäni ensimmäisellä puoliajalla pystyimme pitämään hetkittäin palloa ja luomaan puolivaarallisia hyökkäyksiä. Se pitää ehdottomasti ottaa mukaan. Pääosin puolustimme hyvin maaleja lukuun ottamatta, Toivio kertasi Italia-ottelun hyviä puolia.

Vaikka Armenia ei ole ennakolta Italian tasoinen vastus, niin helppoa iltapuhdetta Suomen on turha odottaa. Erityisesti kotikentällään Armenia tulee olemaan vaikea pala purtavaksi.

– Uskon, että pelistä tulee erilainen. Eiköhän sielläkin kotiyleisö ole kotijoukkueen takana ja tunnelma korkealla.

– Armenia-peli on meille revanssin paikka. Otetaan Italia-pelistä positiiviset asiat mukaan ja napataan tästä kolme pistettä, Toivio korosti.

EM-karsintaottelu Armenia-Suomi näkyy tiistaina 26.3. klo 18.55 alkaen Viasat Jalkapallo -kanavalla ja suoratoistopalvelu Viaplayssa ja ilmaiseksi Viafree-palvelussa. Ottelun ennakkostudio alkaa kello 18.00. Kaikki EM-karsintojen ottelut näkyvät Viaplayssa.