Italian konkarihyökkääjä palasi maajoukkueeseen yli kahdeksan vuoden tauon jälkeen: ”Tämä oli todella tunteikas ilta”

© Kuva: Getty Images

Stadio Friulin kotiyleisö antoi lauantaina raikuvat aplodit, kun konkarihyökkääjä Fabio Quagliarella tui vaihdosta kentälle 80. minuutilla 2-0-voitossa Suomea vastaan. Lue otteluraportti täältä.

Sampdoriaa edustava Quagliarella, 36, pelaa huippukautta Italian Serie A:ssa, jonka tämän kauden maalipörssiä hän johtaa 21 osumallaan. Hänen takanaan ovat mm. Cristiano Ronaldo, Krzysztof Piątek ja Ciro Immobile, joka aloitti lauantaina Azzurrin avauksessa.

Viimeksi marraskuussa 2010 maajoukkueessa pelannut Quagliarella oli kahdesti lähellä maalintekoa Huuhkajia vastaan. Ensimmäisen yrityksen pysäytti Suomen maalivahti Lukas Hradecky ja toisen ylärima.

– Tämä oli todella tunteikas ilta, vaikka olisi istunut vain penkillä. Haluan kiittää yleisöä, sillä he toivottivat minut niin lämpimästi tervetulleeksi, kommentoi Quagliarella Rai Sportille.

– Se on sääli, että se oli niin lähellä täydellistä unelmaa, mutta ensimmäinen yritykseni torjuttiin ja sitten osuin ylärimaan. Minulla oli kaksi tekopaikkaa. Harmi, että kumpikaan ei mennyt sisään, mutta olen iloinen.

– Kuten olen aina sanonut, minun on vain jatkettava hyvin pelaamista Sampdorian paidassa. Saan kiittää heitä siitä, että pääsin tänne. Koitan ottaa kaiken päivä kerrallaan.


Nappaa 20€ riskitön veto!

  1. Avaa pelitili Nordicbetille alapuolen napista.
  2. Talleta vähintään 20 euroa.
  3. Talletuksen jälkeen saat heti 20€ riskittömän vedon.