Katso: Sami Hyypiä sai huikean vastaanoton Liverpool-faneilta – ”Todellinen legenda”

© Kuva: Getty Images
Onnistuuko HIFK hyödyntämään lepoetunsa? Hyödynnä riskitön veto tai talletusbonus!

Liverpool eteni keskiviikkoiltana upeasti kahdeksan parhaan joukkoon Mestarien liigassa, kun Bayern München kaatui vieraskentällä 3-1. Paikan päällä ottelua oli todistamassa myös Liverpool-legenda Sami Hyypiä.

Hyypiä ei saanut kovinkaan rauhassa tepastella, sillä Liverpoolin fanit piirittivät miehen stadionilla ja alkoivat laulaa tunnetuksi tullutta laulua ”Oo Sami Sami”. Hyypiän ja kannattajien välisestä tapaamisesta on myös julkaistu video sosiaaliseen mediaan, josta näkyy hyvin kuinka rakastettu pelaaja Hyypiä yhä Liverpool-faneille on.

Hyypiä pyrkii videolla raivaamaan tiensä läpi Liverpool-fanien, mutta se ei käy aivan vaivattomasti seuralegendalta.

Video julkaistiin Facebookissa muun muassa Liverpoolin fani-sivulla The Way I see Liverpool, jossa on yli 100 000 tykkääjää. Videon kommentit kuvastavat hyvin, kuinka suuressa arvossa Hyypiää yhä Liverpoolissa pidetään.

– Todellinen legenda, Mickey Moran kommentoi.

– Upeaa! Mikä pelaaja hän olikaan. Hän ja (Virgil) Van Dijk olisivat mahtava topparipari, Matthew Dean Jones ylisti.

– Minun kaikkien aikojen lempipelaajani, Jane Kay kirjoitti.

Hyypiä pelasi Liverpoolissa vuosina 1999-2009, ja hän toimi myös seuran kapteenina. Hyypiä oli mukana, kun Liverpool voitti edellisen kerran Mestarien liigan vuonna 2005. Lisäksi Hyypiä juhli Liverpoolin kanssa muun muassa FA Cupin voittoa.

Katso video alta, jos et näe, voit katsoa sen tästä.

Onnistuuko HIFK hyödyntämään lepoetunsa? Hyödynnä riskitön veto tai talletusbonus!