Intohimoisena Real Madridin kannattajana tunnettu KuPS-kapteeni Petteri Pennanen ei hyvällä katsonut Real Madridin konttamista Mestarien liigassa. Ajax pudotti Realin Mestarien liigasta komealla 4-1-vierasvoitolla Santiago Bernabéulla.

Ajax nappasi jatkopaikan yhteismaalein 5-3. Real Madridille viikko on ollut todella synkkä. Viikon sisään Real putosi Copa del Reystä hävittyään Barcelonalle 3-0 kotikentällään. Sen jälkeen Barcelona vei viime lauantaina La Ligassa El Clásicon nimiinsä lukemin 1-0. Nyt Ajax pudotti hallitsevan mestarin ulos Mestarien liigasta.

– Toivottavasti (seurapresidentti Florentino) Peréz tajuaa itse lähteä, samoin (päävalmentaja Santiago) Solari, ja kaikki muutkin. Ronaldo kesällä kaupaksi ja vakuuttelua, että kyllä nykyiset paikkaavat lähdön. (Keylor) Navas voitti kolme UCL-pystiä putkeen ja hankkivat (Thibaut) Courtois’n, Pennanen kirjoitti Twitterissä.

Solari nousi Realin päävalmentajaksi, kun Julen Lopetegui sai potkut edellisen El Clásicon jälkeen viime syksynä. Solarin aika saattaakin jäädä lyhyeksi Los Blancosin peräsimessä.

– Solari vetänyt sellaisen viikon mihin ei helpolla tule muut pystymään. Ulos cupista, ulos La Ligan mestaruustaistosta ja ulos chämppäristä. Ja varsinkin cupissa ja UCL:ssä lähtöasetelmat olivat ennen toisia pelejä ihan hyvät. Respect, Pennanen harmitteli.

Petteri Pennanen

@petepennanen
Toivottavasti Perez tajuaa itse lähteä, samoin Solari, ja kaikki muutkin. Ronaldo kesällä kaupaks ja vakuuttelua, että kyllä nykyset paikkaa lähdön. Navas voitti 3 ucl pystiä putkeen ja hankkivat Courtoisin😂

Petteri Pennanen

@petepennanen
Solari vetäny semmosen viikon mihin ei helpolla tule muut pystymään. Ulos cupissa, ulos la ligan mestaruustaistosta ja ulos chämppärissä. Ja varsinkin cupissa ja ucl oli lähtöasetelmat ennen toisia pelejä ihan hyvät. Respect 👏