KuPS kiinnitti Kroatian nuorten maajoukkuepelaajan

© Kuva: Pekka Mäntylä
Ilves vai HJK? Hyödynnä riskitön veto tai talletusbonus!

Veikkausliigan viime kauden pronssijoukkue KuPS vahvistaa puolustustaan 21-vuotiaalla kroatialaisella Vinko Soldolla. Dinamo Zagrebin pelaaja liittyy KuPS:iin kauden 2019 kattavalla lainasopimuksella.

Soldo on kotimaansa valtaseura Dinamo Zagrebin kasvatti. Pelejä ykkösjoukkueessa on kertynyt toistaiseksi viisi. Kaksi edellistä kautta Soldo pelasi lainalla Kroatian muissa pääsarjajoukkueissa. Kaikkiaan pääsarjaotteluita on pelattuna 30.

184-sentinen Soldo on pelannut Kroatian eri ikäkausimaajoukkueissa yli 50 ottelua. Vasenjalkainen toppari on toiminut usein myös oman maajoukkueensa kapteenina. Edellisen maaottelunsa hän pelasi viime syyskuussa, kun Kroatian alle 20-vuotiaiden maajoukkue kukisti Venäjän.

Soldo oli KuPS:n testattavana Turkin harjoitusleirillä, ja pelasi myös seuran kahdessa harjoitusottelussa.

» Katso Veikkausliigan kaikki ottelut suorana Ruudusta!

Kerroinvertailu ottelulle KuPS - IFK Mariehamn 21.07.2019

Ilves vai HJK? Hyödynnä riskitön veto tai talletusbonus!