20-vuotias Kylian Mbappé on eittämättä jo nyt yksi maailman absoluuttisesti parhaista jalkapalloilijoista. Erilaisia ikäennätyksiä ranskalainen maailmanmestari onkin jo murskannut suorastaan leikiten.

Mbappé on yhdessä Neymarin ja Edinson Cavanin kanssa myös yksi Paris Saint-Germainin johtotähdistä. Eteläamerikkalaishyökkääjät olivat kuitenkin loukkaantuneina Mestarien liigan neljännesvälierissä Manchester Unitedia vastaan. Siksi katseet jatkopaikan tavoittelussa kohdistuivat ennen muuta Mbappéen.

Kun PSG putosi vierasmaalisäännöllä jatkosta keskiviikkona, alusti Mbappé joukkueensa ainoan maalin, mutta toisaalta hän myös kompuroi kohtalokkaasti omissa maalipaikoissaan. Vielä ei Mbappén suuri tähtihetki Mestarien liigassa koittanut.

Mbappéa on viety huhuissa jo vuosien ajan Real Madridiin. Huhut nostivat jälleen kerran päätään sekä Realin että Mbappén pudottua UCL:n pudotuspeleistä, mutta pelaaja itse vakuuttelee olevansa jatkossakin PSG:lle uskollinen.

– Olen PSG:ssä ensi kaudellakin, se on varma juttu. Kun ajatellaan kaikkia niitä ongelmia, joita putoamisesta koitui, olisi järjetöntä lisätä siihen henkilökohtainen tilanteeni. Asia on siis näin, selvästi ja tarkasti, Mbappé totesi Téléfootin haastattelussa.

[readmore from=Mbappe-Kylian]

– Tiedän, että PSG:n kaudesta tulee hankala, etenkin viimeaikaisten tapahtumien takia. Luulen, että monet ihmiset epäilevät meitä, ja tekevät niin tulevaisuudessakin. Minä kuitenkin uskon edelleen tähän projektiin. Olen varma, että tulemme tekemään tämän seuran kanssa jotain hyvää.

Mbappé on tehnyt PSG:lle tällä kaudella 33 ottelussa 29 maalia ja antanut 15 maalisyöttöä. Hänen sopimuksensa pariisilaisseuran kanssa on voimassa vuoteen 2022.

Lähde: Transfermarkt