Maajoukkueesta sivuutettu Mario Balotelli vuodatti pettymystään: ”Minua on aliarvostettu”

© Kuva: Getty Images

Mario Balotelli uskoo olevansa aliarvostettu Italian maajoukkueessa. Marseillen hyökkääjä jätettiin sivuun ensimmäisestä EM-karsintaryhmästä.

Poisjäännistä turhautunut Balotelli purki pettymystään Instagramissa. Italialainen vihjasi jopa saattavansa jatkossa kieltäytyä maajoukkuekutsusta, mikäli sellainen tulee.

– Minua on kaikkien loukkausten jälkeen aliarvostettu vuosi vuodelta. Olen henkisesti kyllästynyt siihen, joten saatan kieltäytyä maajoukkuekutsusta. En useinkaan vastaa tarpeettomiin ongelmiin, mutta kaikki kuulemani tarpeellisti sen. Olen saamassa tarpeekseni siitä, Balotelli kritisoi julkaisussaan.

– Pyydän vain, että minua kunnioitettaisiin yhtälailla kuin minä olen kunnioittanut maajoukkuetta.

28-vuotias Balotelli debytoi maajoukkueessa vuonna 2010. Hyökkääjä on tehnyt 36 otteluun 10 maalia Italian paidassa.