Madridilaishyökkääjän aurinko paistaa taas: ”Vaikeita aikoja viime kausilla”

© Kuva: Getty Images

Atlético Madridiin lainasopimuksella Chelseasta siirtynyt Álvaro Morata onnistui La Liga -ottelussa Real Sociedadia vastaan kahdesti. Kolmen minuutin sisään syntyneet maalit muodostivat pelin loppulukemat, 0-2.

Madridista alkaneella kiertueellaan kärkimies on pelannut niin Juventuksessa kuin Chelseassa, eivätkä ajat varsinkaan jälkimmäisessä olleet pelkkää juhlaa.

– Hyökkääjiä arvioidaan aina heidän maalimääränsä perusteella, mutta minä olen juuri nyt tyytyväinen kokonaisuuteen, ja siihen miten hyvin olen sopeutunut tänne, Morata sanoi beIN Sportsille.

– Olen onnellinen, sillä koin vaikeita asioita viime kausilla. Joukkuekaverit ovat tehneet sopeutumisesta paljon helpompaa.

Atlético on La Ligan sijalla kaksi, seitsemän pistettä kärkiryhmä Barcelonaa jäljessä. Morata myöntää pokaalintavoittelun vaikeaksi, mutta karannut se ei hänen mukaansa vielä ole.

– Kun ei ole riippuvainen vain omista tuloksistaan, on vain tehtävä hommansa hyvin ja toivottava. Jos jatkamme tämän hetkisellä tasolla, voimme voittaa kaikki loput kauden otteluista. Taistelemme loppuun saakka.