Norwich – Hull: jatkuuko Kanarialintujen lento?

Championship
Norwich – Hull
Keskiviikko 13.03. klo 21:45

Jalkapalloilijan ammatti ei ole Englannissa kevyimmästä päästä. Championshipissä on 46 sarjakierrosta ja päälle tahkotaan vielä paria eri cuppia. Niinpä pelivehkeiden juuri kuivuttua taas mennään – Championshipissä on viikkokierros. Norwich toivottaa tervetulleeksi Carrow Roadille Hullin, joka on melko lailla ansaitusti sarjan keskivaiheilla.

Norwich jahtaa nousua

Kun suorasta noususta kisailevat Sheff Utd ja Leeds voittivat eilen omat ottelunsa tyylipuhtaasti, on tänään Norwichin vuoro hoitaa homma – mikä tahansa muu tulos kuin kotivoitto olisi jättimäinen pettymys Kanarialintujen faneille. Ja melko iso suosikki Norwich onkin tänään.

Viime perjantaina Swansea pisti kaiken peliin ja taisteli hyvin Norwichia vastaan. Swansea sai silti palata 1-0 tappio niskassaan kotiin ja lisäksi Teemu Pukki kolisutteli lopussa tolppaa. Tiiviissä otteluohjelmassa Norwich saa lisäetua siitä, että se pelasi jo perjantaina kotona. Palauttelut oli jo tehty siinä vaiheessa, kun Hull pelasi omaa otteluaan.

Hull – vaikeuksia vieraissa

Hullin vieraspelit ovat sujuneet viime aikoina todella heikosti. Nigel Adkinsin suojatit ovat hävinneet neljä viimeistä vieraspeliään maalierolla 1-13. Tätä ei voi pitää rohkaisevana ennusmerkkinä, kun vastassa on sarjan tehokkain hyökkäys.

Hullilla on playoff-viivaan vain viisi pistettä matkaa, sillä viivalla majailevat Derby ja Bristol City tuskailevat tällä hetkellä heikomman jakson kanssa. Totuuden nimissä on sanottava, että moni muu joukkue tulee Hullia ennen mieleen, kun playoff-paikat tulevat puheeksi.

Vetosuositus

Norwichin olisi odottanut olevan hieman suurempikin suosikki vetomarkkinoilla. Näillä linjoilla on suhteellisen helppo lähteä kyytiin ja antaa vetovihje kotivoiton puolesta – otetaan tällä kertaa Norwich, aasialainen tasoitus -1 kertoimella 1,98. Maalin voitolla vedon kerroin on siis 1,00 ja panos palautetaan.

Nappaa 100€ riskitön veto ja tienaa:

1. Siirry Unibetille TÄSTÄ.
2. Avaa pelitili ja tee talletus.
3. Lyö veto otteluun Norwich – Hull ja kohteeseen Norwich, aasialainen tasoitus -1 kertoimella 1,98. Jos näin käy, saat 198 euroa riskittömän 100 euron vedon avulla. Jos ottelu päättyy tasan tai Hull voittaa, saat panoksen takaisin 100€ asti. Norwichin yhden maalin voitolla kerroin on 1,00. Voit lyödä myös pienemmän riskittömän vedon (min. 10€).

Lisätietoa:

Riskitön veto tarkoittaa sitä, että saat panoksesi takaisin, jos vetosi häviää. Voit lyödä minkä tahansa suuruisen vedon 10-100€ väliltä. Palautettu panos maksetaan bonusrahana 100€ asti. Lyö vetoa 4x bonuksesi verran ennen rahan nostoa yli 1,4 kertoimella.