Nyt puhuu Saksan maajoukkueesta yllättäen hyllytetty tähtitoppari Jerome Boateng: ”Olen surullinen näistä uutisista”

© Kuva: Getty Images

Saksan A-maajoukkueen päävalmentaja Joachim Löw teki kovan ratkaisun, kun hän kertoi Bayern Münchenin tähtipelaajille, Jerome Boatengille, Mats Hummelsille sekä Thomas Müllerille, etteivät he ole enää A-maajoukkueen mukana tulevissa EM-karsinnoissa.

LUE UUTINEN: Saksan maajoukkueen päävalmentajalta todella raju ratkaisu – näytti ovea avainpelaajille

Löw perusteli päätöstään sillä, että hän haluaa uudistaa Saksan A-maajoukkueen runkoa ja tuoda joukkueeseen uutta ilmettä. Bayernin toppari Jerome Boateng kommentoi Löwin ratkaisua henkilökohtaisella Instagram-tilillään.

– Olen surullinen näistä uutisista, koska oman maani edustaminen on ollut aina minulle hienoin asia. Joka tapauksessa, kunnioitan uutta suuntausta ja ymmärrän päävalmentajan päätöksen.

 

– Olin aikanaan itsekin nuori ja riippuvainen siitä, että vanhemmat pelaajat tekisivät tilaa minulle. Henkilökohtaisesti olen täysin varma siitä, että pystyn pelaamaan korkeimmalla tasolla ja aion myös tehdä niin jatkossa, Boateng kirjoitti kuvatekstissään.

Boateng oli Hummelsin ja Müllerin kanssa voittamassa vuonna 2014 maailmanmestaruutta. Tällä kaudella Boateng on pelannut Bundesliigaa 15 ottelussa, joiden lisäksi vastuuta on tullut Mestarien liigan puolella viidessä ottelussa.

Boateng oli myös viime kesänä Saksan joukkueessa, joka floppasi EM-kisoissa jääden oman alkulohkonsa viimeiseksi.

– Aion aina muistella aikaani Saksan A-maajoukkueessa ilolla. Olen ollut äärimmäisen ylpeä pelatessani Saksan paidassa maajoukkueessa enkä koskaan unohda kesää 2014. Toki olisin toivonut erilaisia jäähyväisiä meille (Hummels ja Müller). Onnea joukkueelle tulevaisuuteen.

Jos et näe alla olevaa kuvaa, voit katsoa sen tästä