Italian Serie A:ssa sunnuntaina Genoa koettaa tehdä temppua, jota ei ole vielä yksikään seura tällä kaudella kyennyt Italian pääsarjassa tekemään.

Juventus ei ole hävinnyt otteluakaan Serie A:ssa tällä kaudella. Sunnuntaina on keskikastiseura Genoan vuoro koettaa saalistaa Vanhan Rouvan himottua päänahkaa.

– Yhtä itsepäisesti Juventus pelannut tällä kaudella kuin viime kaudella, mutta kyllähän se tappio sieltä voi jossain raossa tulla. Jos Genoa sen tempun tekee, niin se tekee sen nimenomaan kotikentällä, toteaa SuomiFutis-sivustolle pitkän ja komean valmennusuran tehnyt Ari Tiittanen.

Genoa on pelannut kotonaan väkevästi, joten aivan ilman eväitä se ei ole sunnuntaina Juventusta vastaan. Genoa on hävinnyt tällä kaudella vain kolme kotipeliä.

– Genoa ei paljoa maaleilla mässäile. Tekee maalinsa erikoistilanteista tai iskee vastustajan virheistä. Nyt tulee vastaan merkittävästi laadukkaampi sarjakärki ja Genoalla on tässä pelissä kiusaajan rooli. Varmasti nähdään urhoollinen taistelu, mutta Juventus hakee vähintään sen 1-0-voiton, kuten se aina tekee, Tiittanen ennakoi.

[readmore from=Juventus]

Genoan osakkeita sunnuntaisessa ottelussa nostaa Juventuksen osallistuminen Mestarien liigaan. Juve pelasi tiistaina kovan ottelun Atletico Madridia vastaan ja pelaajien mielissä kummittelevat varmasti jo jatkopelit, etenkin kun Serie A:n mestaruus on käytännössä jo taskussa.

– Juvella on ollut pikkaisen Chämppärikiireitä. Saa nähdä kierrätetäänkö pelaajia? Tuskin hirveästi säästelevät avainpelaajiaan, sillä ottelutahti on ollut pääosin peli viikossa. Säällä voi olla oma merkityksensä. Jos se on katastrofaalinen, se voi vaikuttaa, Tiittanen toteaa viitaten sunnuntaille Genovaan luvattuihin vesisateisiin.

Genoa ja Juventus iskevät yhteen sunnuntaina klo 13.30.