Paul Pogba flirttaili Zinedine Zidanen suuntaan: ”Real Madrid on jokaisen unelma”

© Kuva: Getty Images

Ranskalainen Paul Pogba pelaa Manchester Unitedissa nyt kolmatta kauttaan palattuaan Englantiin Juventuksesta kesällä 2016. 26-vuotias keskikenttäpelaaja on ollut liekeissä Ole Gunnar Solskjaerin otettua Manchester Unitedissa valmennusvastuun, mutta silti Pogbaa huhutaan aika ajoin myös muihin ympyröihin.

Pogban maanmies Zinedine Zidane palasi maaliskuun alussa yllättäen takaisin Real Madridin valmentajaksi. On selvää, että Real tulee tekemään tulevana kesänä suuria investointeja. Kenties Zidane innostuisi vaikkapa Paul Pogban hankinnasta? Pogba ainakin antoi Zidanesta ja Real Madridista positiivisia lausuntoja Ranskan maajoukkueen lehdistötilaisuudessa.

– Olen aina sanonut, että Real Madrid on jokaisen unelma. Se on yksi maailman suurimmista seuroista.

– Heillä on myös Zidane valmentajanaan. Jokainen jalkapallosta pitävä haaveilee sellaisesta.

– Nyt olen kuitenkin Manchesterissa. Emme tiedä, mitä tulevaisuus tuo tullessaan, mutta nyt olen Manchesterissa, ja olen onnellinen, Pogba vakuutteli.

Ranska kohtaa EM-karsintojen avauspelissään perjantaina Moldovan. Ottelu on nähtävissä Viasatilla ja Viaplayssa.