Perparim Hetemaj onnistui maalinteossa AC Milania vastaan – osuma ei kuitenkaan riittänyt pistepottiin

© Kuva: Getty Images

Serie A:n sarjajumbon paikalla oleva Chievo isännöi lauantai-iltana AC Milania.

Vahvaa sarjakautta pelaava Gennaro Gattuson Milan poistui Veronasta 2-1 -voitto mukanaan.

Chievon suomalaiskeskikenttäpelaaja Perparim Hetemaj teki joukkueensa ainoan maalin. Osuma syntyi avausjaksolla. Hetemaj sai loistavan keskityksen laidalta ja puski pelivälineen ohi Gianluigi Donnarumman. Maali oli 32-vuotiaan Hetemaj’n kauden ensimmäinen.

Milan oli napannut johtoaseman itselleen kymmenisen minuuttia aiemmin Lucas Biglian maalilla. Huimassa vireessä siirtonsa jälkeen ollut Milanin Krzysztof Piątek iski voittomaalin toisella jaksolla. Piątek on tehnyt yhdeksässä Milanissa pelaamassaan ottelussa jo kahdeksan maalia.

Milan kamppailee Napolin kanssa sarjan toisesta sijasta. Hetemaj’n Chievon on sen sijaan tehtävä ihme säilyttääkseen sarjapaikkansa. Chievo on voittanut kuluvalla sarjakaudella vain yhden ottelun ja on 12 pisteen päässä Empolista, joka on viimeisellä säilyjän paikalla. Empoli pelaa kierroksen ottelunsa maanantaina AS Roman vieraana.


Barcelona voittaa Napolin – nappaa JÄTTIKERROIN 50.00!

1. Avaa pelitili Betssonille.
2. Talleta 10-100€ – saat talletuksesi tuplana.
3. Saat nyt jättikertoimen 50.00 Barcelonan voitolle Napolista.