PSG-pomo lupaa valmentajalle työrauhan: ”Ei ole oikea hetki tehdä päätöksiä”

© Kuva: Getty Images

PSG sai pettyä jälleen kerran jo Mestarien liigan neljännesvälierissä, kolmannen kerran peräkkäin. Manchester United eteni jatkoon vierasmaalisäännöllä haettuaan Pariisista 3-1 -voiton.

Matka katkesi myös kahdella edellisellä kaudella samassa vaiheessa, ja viime kauteen päättyi siten myös Unai Emeryn pesti Pariisissa. Emeryn seuraajalle Thomas Tuchelille PSG:n puheenjohtaja Nasser Al-Khelaifi lupaa kuitenkin vielä aikaa.

– Luotan valmentajaan, Al-Khelaifi totesi L’Èquipelle.

– Tulemme näkemään Tuchelin päätöksen sen suhteen, haluaako hän joitain muutoksia vai ei. Ei meidän tämän tappion takia kuitenkaan heti tarvitse reagoida.

– Meidän pitää tehdä ratkaisuja päät kylminä, tämä ei ole oikea hetki. Nyt haluamme rauhoittua. Sitten haluamme nähdä, mitä valmentaja haluaa. Se on erittäin tärkeää.

Ottelun puhutuin tapahtuma oli epäilemättä Marcus Rashfordin lisäajalla upottama rankkari, joka Unitedille tuomittiin VAR-tarkistuksen jälkeen. Al-Khelaifi nosti kuitenkin esiin Romelu Lukakun avausmaalin, joka syntyi jo kolmannella peliminuutilla.

– Kaikki tulivat kentälle saadakseen hyvän tuloksen. Sitten Manchester United teki maalin vain kahden minuutin pelin jälkeen. Tunsin, kuinka epävarmuus valtasi pelaajien päät, qatarilainen sanoi.

Lähde: Fox Sports Asia