PSG sai pettyä jälleen kerran jo Mestarien liigan neljännesvälierissä, kolmannen kerran peräkkäin. Manchester United eteni jatkoon vierasmaalisäännöllä haettuaan Pariisista 3-1 -voiton.

Matka katkesi myös kahdella edellisellä kaudella samassa vaiheessa, ja viime kauteen päättyi siten myös Unai Emeryn pesti Pariisissa. Emeryn seuraajalle Thomas Tuchelille PSG:n puheenjohtaja Nasser Al-Khelaifi lupaa kuitenkin vielä aikaa.

– Luotan valmentajaan, Al-Khelaifi totesi L’Èquipelle.

– Tulemme näkemään Tuchelin päätöksen sen suhteen, haluaako hän joitain muutoksia vai ei. Ei meidän tämän tappion takia kuitenkaan heti tarvitse reagoida.

– Meidän pitää tehdä ratkaisuja päät kylminä, tämä ei ole oikea hetki. Nyt haluamme rauhoittua. Sitten haluamme nähdä, mitä valmentaja haluaa. Se on erittäin tärkeää.

[readmore from=PSG]

Ottelun puhutuin tapahtuma oli epäilemättä Marcus Rashfordin lisäajalla upottama rankkari, joka Unitedille tuomittiin VAR-tarkistuksen jälkeen. Al-Khelaifi nosti kuitenkin esiin Romelu Lukakun avausmaalin, joka syntyi jo kolmannella peliminuutilla.

– Kaikki tulivat kentälle saadakseen hyvän tuloksen. Sitten Manchester United teki maalin vain kahden minuutin pelin jälkeen. Tunsin, kuinka epävarmuus valtasi pelaajien päät, qatarilainen sanoi.

Lähde: Fox Sports Asia