Saksan maajoukkuevalmentajan kiistelty päätös pitää – yksi pelaaja on ja pysyy

© Kuva: Getty Images
TÄNÄÄN: Näe NHL pelit livenä!

NHL on taas käynnissä ja jäljellä ovat enää ratkaisupelit! Viaplay näyttää kaikki loppukauden ottelut suorina lähetyksinä! Tilaa nyt ilman sitoutumispakkoa.
NAPPAA TARJOUS

Saksan A-maajoukkueen päävalmentaja Joachim Löw sanoo, että Bayern Münchenin Manuel Neuer, 32, on yhä hänen ykkösmaalivahtinsa.

Monet ovat jo tovin odottaneet, että Barcelonan Marc-André ter Stegen, 26, ottaisi ykköstorjujan paikan maajoukkueessa, mutta Löw on luottanut Neueriin.

Löwin periksiantamattomuus Neuerin suhteen herätti keskustelua varsinkin viime kesän MM-kisoissa. Löw otti Neuerin kisajoukkueeseen ja peluutti häntä jokaisessa ottelussa, vaikka Bayernin konkarivahti oli pelannut edeltävällä kaudella jalkapöytävamman takia vain neljä ottelua.

Ter Stegen taas oli pelannut mainion kauden Barcelonassa, mutta hän joutui seuraamaan penkiltä, kun Saksa jäi MM-kisoissa viimeiseksi alkulohkossaan. Ter Stegen on MM-kisojenkin pelannut vain yhden maaottelun, harjoitusottelun Perua vastaan. Kahdesta edellisestä maaottelusta hän oli sivussa olkapäävamman takia.

Tulevalla maajoukkuetauolla Saksa kohtaa Serbian ystävyysottelussa ennen kuin se aloittaa EM-karsinnat pelillä Hollantia vastaan.

Löwin mukaan ter Stegen saa vielä saumansa, mutta Neuer on lähtökohtaisesti ykkönen.

– En ole muuttanut mielipidettäni lainkaan. Neuer on aloittava maalivahtini, kommentoi Löw Marcan mukaan.

– Sanoin sen marraskuussa ja toistan sen jälleen. Hän (Neuer) on ykkösemme ja kapteenimme.

– Tänä vuonna pelaamme EM-karsintaotteluita ja ystävyysotteluita. Ter Stegen pelaa mahtavassa seurassa ja on maailmanluokan maalivahti ja minä annan hänelle vielä mahdollisuuksia pelata.

– Tietysti meillä on kilpailua jokaisesta pelipaikasta, mutta ainakin maalivahdin tontista minun on sanottava, että Neuer on yhä aloittava maalivahtimme.

TÄNÄÄN: Näe NHL pelit livenä!

NHL on taas käynnissä ja jäljellä ovat enää ratkaisupelit! Viaplay näyttää kaikki loppukauden ottelut suorina lähetyksinä! Tilaa nyt ilman sitoutumispakkoa.
NAPPAA TARJOUS