Manchester Unitedille arvottiin Mestarien liigan puolivälieriin todella kova vastus, Barcelona. Historian tilastot eivät ole Unitedin puolella.

LUE MYÖS: Tässä ovat Mestarien liigan puolivälieräparit

Manchester United selvitti tiensä kahdeksan parhaan joukkoon lyömällä Paris Saint-Germainin sensaatiomaisesti. Vastus kovenee entisestään puolivälierissä. Ensimmäinen osa pelataan Old Traffordilla ja toinen osa Camp Noulla.

Unitedin saldo Barcelonaa vastaan Mestarien liigassa ei ole englantilaisia mairitteleva. Joukkueet ovat kohdanneet Euroopan cupin ja Mestarien liigan historiassa kahdeksan kertaa, ja United on onnistunut voittamaan vain kerran. Barcelona on vienyt kolme ottelua nimiinsä ja neljästi on pelattu tasan.

Edellisen kerran United ja Barcelona kohtasivat Mestarien liigassa vuoden 2011 finaalissa, jolloin Barcelona oli parempi maalein 3-1. Sitä edellinen kohtaaminen oli vuoden 2009 finaalissa ja silloinkin Barcelona nosteli kannua lukemin 2-0. Molemmissa finaaleissa Lionel Messi onnistui maalinteossa.

OptaJoe

@OptaJoe
1 - Manchester United have won just one of their eight European Cup/Champions League meetings with Barcelona (D4 L3), losing both of their last two encounters in the 2009 and 2011 finals. Daunting.

Messi on tehnyt englantilaisia joukkueita vastaan 22 maalia turnauksen historiassa. Se on enemmän kuin kukaan muu pelaaja englantilaisia joukkueita vastaan. Tällä kaudella Messi on tehnyt Mestarien liigassa kahdeksan maalia.

OptaJoe

@OptaJoe
22 - Lionel Messi has scored 22 Champions League goals against English clubs; more than any other player in the competition. Devilish.