Suomalaisnuorukaiset vauhdissa reservijoukkueen pelissä – yhteensä kolme maalia

© Kuva: Juha Tamminen
TÄNÄÄN: Näe NHL pelit livenä!

NHL on taas käynnissä ja jäljellä ovat enää ratkaisupelit! Viaplay näyttää kaikki loppukauden ottelut suorina lähetyksinä! Tilaa nyt ilman sitoutumispakkoa.
NAPPAA TARJOUS

Suomalaisnuorukaiset Marcus Forss ja Jaakko Oksanen olivat tehokkaina, kun heidän seurajoukkueensa Brentfordin reservijoukkue kohtasi Barnetin Middlesex Senior Challenge Cupin välierissä. 19-vuotias Forss teki kaksi maalia ja vuotta nuorempi Oksanen yhden, kun Brentford voitti pelin 5-0.

16. huhtikuuta pelattavassa finaalissa Brentford B kohtaa Harrow Borough’n.

Avausmaalin teki 12. minuutilla Forss, joka laukoi pallon rangaistusalueen rajalta maalin ylänurkkaan. Toisen maalinsa Forss teki ensimmäisen puoliajan loppuminuuteilla, kun hän puski Jan Zamburekin keskityksen verkkoon.

Keskikenttäpelaaja Oksasen vuoro tuli toisen jakson alkajaisiksi. Pallo pomppi suomalaisen jalkoihin rankkarialueen reunamilla. Oksanen tykitti pallon pelaajamuurin läpi kohti maalia, ja vaikka maalivahti saikin sormiaan väliin, painui peliväline maalin nurkkaan.

Forss oli lähellä vielä hattutemppuakin, mutta molemmat suomalaiset otettiin vaihtoon tunnin pelin jälkeen. Brentfordin kahdesta muusta maalista vastasi Islannin nuorten maajoukkuepelaaja Kolbeinn Finnsson, jonka sukunimi kunnioittaa tavallaan myös suomalaisten vahvaa panosta ottelussa.

Sekä Forss että Oksanen on nähty kauden aikana myös Mestaruussarjassa pelaavan Brentfordin edustusjoukkueen kokoonpanossa. Oksanen ei vielä kentälle saakka ole päässyt, mutta Forssille on kertynyt pelejä edustuksessa viisi.

Forssin, Oksasen ja Pikkuhuuhkajien valmentaja Juha Malisen ajatuksia nuorten pelaajien kuulumisista voi lukea lisää täältä.

TÄNÄÄN: Näe NHL pelit livenä!

NHL on taas käynnissä ja jäljellä ovat enää ratkaisupelit! Viaplay näyttää kaikki loppukauden ottelut suorina lähetyksinä! Tilaa nyt ilman sitoutumispakkoa.
NAPPAA TARJOUS