Tässä ovat Suomen Cupin puolivälieräparit – arpaonni toi kivenkovan otteluparin

Suomen Cup 2019: cup-vaihe
© Kuva: Juha Tamminen
Championshipissä viikkokierros! Hyödynnä riskitön veto tai talletusbonus!

Suomen Cupissa pelattiin viime viikonloppuna neljännesvälierät. Kahdeksan parhaan joukossa on enää veikkausliigaseuroja.

Tiistaina arvottiin Suomen Cupin puolivälieräparit. Kaikki joukkueet sijoitettiin samaan arvontakoriin ja ensimmäisenä nostettu joukkue arvottiin kotijoukkueeksi.

Pohjoisimmat joukkueet (RoPS ja KPV) arvottiin heti ensimmäisenä parina vastakkain. Mielenkiintoista onkin nähdä, minkälaiset olosuhteet Rovaniemellä cupin ottelun järjestämiseksi on vai siirretäänkö ottelu pelattavaksi jonnekin toiselle paikkakunnalle.

VPS joutui tekemään neljännesvälierissä täyden työn, kun se pudotti jatkoajan jälkeen Kakkosessa pelaavaan Gnistanin. Nyt vastus kovenee entisestään, kun vastaan tulee cupin hallitseva mestari FC Inter vieraissa. Inter on esiintynyt vakuuttavasti cupissa uuden päävalmentajansa José Riveiron johdolla.

Ehkä kovin ottelupari osui neljänneksi, kun FC Honka ja Ilves arvottiin vastakkain. Molemmat joukkueet ovat esiintyneet erittäin vahvasti talven aikana. Honka arvottiin otteluparin kotijoukkueeksi. Sen myötä Honka lähtee pienoisena ennakkosuosikkina ottelupariin.

Puolivälieräotteluiden runkopäivä on lauantai 30. maaliskuuta.

Puolivälieräparit

  • RoPS – KPV
  • FC Inter – VPS
  • IFK Mariehamn – FC Lahti
  • FC Honka – Ilves

▶️Lue lisää Suomen Cupin aikataulusta ja muun muassa palkintorahoista täältä.

» Katso Veikkausliigan kaikki ottelut suorana Ruudusta!

Kerroinvertailu ottelulle HIFK - Ilves 23.08.2019

Championshipissä viikkokierros! Hyödynnä riskitön veto tai talletusbonus!
Edellinen artikkeliZlatan täräyttää: Valioliiga on yliarvostettu – ”En kadu, että en ollut siellä pidempään”
Seuraava artikkeliVapaaottelijatähti pyysi Zlatanin ja Pogban harjoittelemaan kanssaan – ”Hän yrittää olla jalkapallon McGregor”