Teemu Pukki tarjoili vaihteeksi hunajaisen maalisyötön – ”Olisimme voineet voittaa 8-1”

© Kuva: Getty Images
Tänään livenä Köln-Leipzig!

Bundesliigan alun kunniaksi Viaplaylla on HUIPPUTARJOUS. Katso kaikki Bundesliigan matsit sekä Joel Pohjanpalon 2. Bundesliigan pelit alle kympillä kuussa! Ei sitoutumispakkoa. Viaplay nyt 9,99€/kk (norm. 29,99€).
NAPPAA TARJOUS

Norwichin juna puskuttaa vahvasti kohti Valioliigaa. Keskiviikkona Norwich kaatoi Mestaruussarjan keskikastin Hullin maalein 3-2 ja nousi jälleen sarjakärkeen. Kahdesta suoran nousijan paikasta taistelevat kiivaimmin neljän pisteen sisällä olevat Norwich, Leeds ja Sheffield United. Sarjan neljäs West Bromwich on Norwichia jo 11 pistettä perässä.

Sarjan maalitilastoa johtava Teemu Pukki jäi tällä kertaa maaleitta eikä ollut muutenkaan maalipaikoissa terävimmillään. Sen sijaan Pukki lisäsi syöttötilastoonsa yhden merkinnän, ja mitä kauneimmalla tavalla. Emi Buendia ja suomalaishyökkääjä pelasivat loistavasti yhteen, ja Pukki siirsi kauniisti kantapäällään pallon Buendialle, joka teki joukkueelleen kolmannen maalin. Maali oli kolmen syötön upea kombinaatio.

Keskiviikkona jatkosopimuksen Norwichilta saanut Daniel Farke oli haltioitunut Kanarialintujen peliesityksestä, mutta harmitteli sitä, ettei voitto ratkennut helpommin.

– Yhdeksäs voitto kymmenessä pelissä (toim. huom. oikeasti saldo on 8 voittoa ja yksi tasapeli) on suurenmoinen saavutus, enkä voi kehua poikia liikaa, Farke hehkutti Norwichin kotisivuilla.

– Pelasimme loistavan pelin, ja sanoisin, että tulos oli jopa vähän naurettava. Olisimme voineet voittaa 7-1 tai 8-1. Hassasimme uskomattoman määrän maalipaikkoja, mutta joskus jalkapallo voi olla julmaa ja epäreilua, koska parempi joukkue ei aina voita. Olen kuitenkin helpottunut, että lopulta pystyimme voittamaan tämän pelin.

Norwichilla on eroa seitsemänteen sijaan jo 20 pistettä, joten paikka vähintään nousukarsinnassa alkaa olla kirkossa kuulutettu. Farke katsookin kohti loppukautta toiveikkaana.

– Jokainen piste vie meidät lähemmäs tavoitettamme. Olemme nyt aika lähellä olla turvallisesti karsintapaikoilla ja meillä on tilaisuus myös suoraan nousuun. Olemme loistavissa asemissa, mutta meidän täytyy pysyä ahneina ja jatkaa, Farke toteaa.

Ennen maaottelutaukoa Norwich vierailee lauantaina putoamisviivan alla olevassa Rotherhamissa.

Tänään livenä Köln-Leipzig!

Bundesliigan alun kunniaksi Viaplaylla on HUIPPUTARJOUS. Katso kaikki Bundesliigan matsit sekä Joel Pohjanpalon 2. Bundesliigan pelit alle kympillä kuussa! Ei sitoutumispakkoa. Viaplay nyt 9,99€/kk (norm. 29,99€).
NAPPAA TARJOUS