Tim Sparv ilahtui Belgian luottopelaajan paluusta Eurooppaan: ”Todella rauhallinen ja pallovarma”

© Kuva: Getty Images

Belgian ja Venäjän välinen EM-karsintaottelu lienee torstain kymmenen karsintapelin joukosta ennakkoon kovin kamppailu, kun kaksi huippujoukkuetta iskee yhteen Belgiassa.

Tätä mieltä on ainakin Huuhkajien kapteeni Tim Sparv, jonka papereissa isäntäjoukkue on suosikki ottelun voittajaksi.

– Se on aika iso ottelu näissä karsinnoissa, ja Belgialla on ryhmä täynnä pelimiehiä. Odotan mielenkiinnolla, että Belgia voittaa tuon ottelun, mutta jos valitsisin jonkun ottelun katsottavaksi, se olisi varmasti tuo, Sparv sanoi Week of Football -podcastissa.

Yksi Belgian ryhmän runkopelaajista on Axel Witsel, joka siirtyi kesällä Saksan Bundesliigan jättiseuraan Borussia Dortmundiin vuoteen 2022 ulottuvalla sopimuksella Kiinasta.

Keskikentän pohjapelaaja pelaa nyt ensimmäistä kertaa urallaan Euroopan huippusarjassa. Ennen nykyistä pestiään Witsel pelasi Kiinan Superliigan Tianjin Quanjianin riveissä ja edusti sitä ennen mm. Pietarin Zenitiä ja portugalilaista Benficaa.

– Hän on kyllä pelimies. Olen tosi iloinen, että hän on päättänyt tulla takaisin Eurooppaan, jotta pystyy katsomaan hänen otteitaan. Hän on todella rauhallinen ja pallovarma pelaaja, sitä on kiva katsella, Sparv kehui.

EM-karsintaottelu Belgia-Venäjä näkyy torstaina 21.3. klo 21.35 alkaen Viasat Jalkapallo -kanavalla ja Viaplayssa.


Saat kympillä 60 euroa pelirahaa ja ilmaiskiekat

Yhdellä 10 € talletuksella saat

  • 60€ pelirahaa
  • 25 ilmaiskierrosta Book of Deadiin
  • Bratislavan kasinomatkan arvonta