New York City FC hävisi viime yönä Toronto FC:lle murskaavin lukemin 1-4. NYCFC:n kapteeni Alexander Ring, 27, pelasi täydet minuutit keskikentällä.

Ring sai täksi kaudeksi kunnian kantaa joukkueen kapteeninnauhaa, kun edellinen kapteeni David Villa siirtyi japanilaiseen Vissel Kobeen. Ringin kapteenin ura ei ole lähtenyt aivan toivotulla tavalla liikkeelle, jos katsotaan joukkueen suorituksia.

Artikkeli jatkuu twiitin jälkeen.

New York City FC

@newyorkcityfc
Not good enough. Back to work #ForTheCity

NYCFC on pelannut neljä ottelua MLS:ssä ilman voittoa. Saldona on kolme tasapeliä ja tappio. Ring on kuitenkin ollut joukkueen kantavia hahmoja pelaten jokaisessa ottelussa täydet minuutit. Sen lisäksi suomalainen keskikenttäpelaaja on tehnyt kaksi maalia neljässä ottelussa.

Nwe York City on itäisessä konferenssissa yhdeksäntenä. Seuraavaksi joukkue kohtaa viikon päästä Jukka Raitalan edustaman Montreal Impactin.