Wayne Rooneyn valittava kahden pahan välillä Valioliigan mestaruustaistossa: ”Se olisi painajainen”

© Kuva: Getty Images

Englannin maajoukkueen ja Manchester Unitedin entinen kapteeni Wayne Rooney ei kestä ajatusta siitä, että Liverpool voittaisi Valioliigan.

Nykyään Yhysvaltojen Major League Soccerissa DC Unitedia edustava Rooney, 33, on Liverpoolin paikallisvastustajan Evertonin kasvatti. Hän vietti vuodet 2004-2017 Manchester Unitedissa ennen paluutaan Evertoniin, josta hän lähti viime kesänä rapakon taakse Washingtoniin.

Myös United ja Liverpool ovat toistensa arkkivihollisia. Rooneyn on valittava kahden pahan välillä, sillä Valioliigan mestaruustaiston toisena osapuolena on Unitedin paikallisvastustaja Manchester City.

Liverpool johtaa sarjaa kahden pisteen erolla hallitsevaan mestariin Cityyn, jolla on ottelu vähemmän pelattuna.

– Siinä on hyvä syy olla poissa maasta (Englannista), kun ne kaksi taistelevat keskenään mestaruudesta, kommentoi Rooney Talksportille.

– Toivon mieluummin Man Cityn kuin Liverpoolin voittoa. En kestäisi nähdä heidän (Liverpoolin) voittavan. Se olisi painajainen jokaiselle Evertonin kannattajalle.

– Muistan, kun Liverpool voitti Mestarien liigan vuonna 2005, ja he puhuvat siitä yhä, joten nyt sitä samaa olisi luvassa seuraavat kymmenen tai 15 vuotta.

Liverpool voitti viimeksi Englannin pääsarjan mestaruuden kaudella 1989-90. Joukkue on kahden mestaruuden päässä Manchester Unitedista, joka on voittanut Englannin pääsarjan ennätykselliset 20 kertaa.


Teemu Pukin edustama Norwich kohtaa lauantaina Chelsean. Jos Pukki tekee maalin, saat 1€ panoksella 50€.

  • Ei kierrätysvaatimuksia
  • Huippuvireinen Pukki johtaa maalipörssiä
  • Tarjous voimassa uusille asiakkaille

Lunasta jättikerroin TÄSTÄ.

Edellinen artikkeliErikoistarjous: Huuhkajien voitosta jättikerroin 100,00
Seuraava artikkeliTodennäköisyydet eivät ole Huuhkajien puolella – peliyhtiö povaa jopa Armeniaa suosikiksi Suomea vastaan