Belgian maajoukkuemörssärin ”tulevaisuus hyvin avoin” – maalisaldo kelvannee monella suunnalla

© Kuva: Getty Images
Honka ja KuPS Veikkausliigan huippuottelussa! Lue ennakko & lunasta talletusbonus!

Belgian maajoukkuehyökkääjä, nyt toista kautta seuratasolla Manchester Unitedia edustava Romelu Lukaku aiheuttaa keskustelua lähes koko ajan. Evertonista vuonna  2017 kovalla rahalla silloisiin José Mourinhon joukkoihin hankittu pelimies on siirron jälkeen iskenyt 42 maalia 90 pelaamassaan ottelussa.

25-vuotiaan agentti Federico Pastorello sanoo suojattinsa keskittyvän juuri nyt täysin Unitedin viemiseksi Valioliigan neljän parhaan joukkoon. Sen jälkeen asiat ovatkin melko paljon avoimempia.

– Tämä on hänen toinen kautensa täällä, ja sopimusta on jäljellä vielä kolme vuotta. Romelu on kuitenkin henkilö, joka rakastaa tutustumista uusiin kulttuureihin, uusiin tapoihin pelata jalkapalloa.

Agentin puheista voi halutessaan tulkita, että Lukaku katsoo ajat Englannissa jo nähdyiksi.

– Hän haluaa kertoa lapsilleen voittaneensa eri puolilla, ja voivansa sanoa, että oli hyvä pelaaja kaikissa isoissa sarjoissa. Tulevaisuus on todella hyvin avoin, mutta emme keskustele siitä ennen tämän kauden loppua.

Kovasti päätään jälleen nostava Serie A tulee esiin agentin puheissa.

– Hän pitää Italiasta, ja seurasi lapsena paljon sikäläisiä otteluita. Kaikki tietävät, että tätä nykyä Valioliiga on sarjojen ykkönen, mutta takavuosina nuorten pelaajien unelmat liittyivät usein Serie A:han.

Lähde: Sky Sports


MAKU VOITTOON | NAPPAA JÄTTIKERROIN 30.00

1. Avaa pelitili Betsafelle ja talleta.
2. Lyö vähintään 1€ veto Makwanin voitosta.
3. Jos Maku voittaa, saat 30€ bonusrahaa vetovoittosi lisäksi!

Honka ja KuPS Veikkausliigan huippuottelussa! Lue ennakko & lunasta talletusbonus!