Birmingham – Sheffield Utd: Blades teräksisessä iskussa

Championship
Birmingham – Sheff Utd
Keskiviikko 10.04. klo 21:45

Championshipin loppukierroksia tahkotaan ja vuorossa on taas klassinen viikkokierros. Norwichin ja Teemu Pukin nousua valioliigaan jännitetään myös peräpohjolassa. Suorasta noususta kisailevat myös Leeds ja keskiviikkona Birminghamissa vieraileva Sheffield United. Sheffield Unitedilla on ottelussa suosikin viitta, sillä St. Andrew’s ei ole mikään linnake. Lisäksi Birminghamin viimeaikaiset esitykset ovat olleet suorastaan huolestuttavia.

Birmingham tarvitsee vielä pisteitä varmistaakseen sarjapaikkansa – johtuen valitettavasta yhdeksän pisteen vähennyksestä joka sille lätkäistiin liigan taloussäännösten rikkomisesta. Valitettavasti Birmingham Cityn suunta isossa kuvassa näyttää alaspäin. Se on alueensa taantuva kakkosseura. Garry Monkilla on edessään unettomia öitä, jos tämänhetkinen formi ei ota parantuakseen.

Chris Wilder nukkuu varmasti yönsä paremmin, mutta loppukierroksilla ei ole varaa harha-askeliin, jos joukkue haluaa välttää playoffeihin vajoamisen. Viikonloppuna Blades käänsi tasaisen ottelun Prestonia vastaan edukseen. Joukkueet erotti vain David McGoldrickin maali – muuten oli tasaista. Petsipappa pitää Prestonia tällä hetkellä luokkaa tai paria vahvempana joukkueena kuin illan isäntiä.

Vetosuositus

Vierassuosikkien tipsaaminen Championshipissä kuulostaa vaaralliselta elämältä. Petsipappa näkee kuitenkin joukkueiden välisen tasoeron suurena ja Blades on vieraissakin todella iso ennakkosuosikki. Birmingham joutuu odottamaan seuraavia otteluita tilanteensa helpottamiseksi – vetosuositus on Sheffield Utd voittaa ottelun kertoimella 2,22.

Nappaa 100€ riskitön veto ja tienaa:

1. Siirry ille TÄSTÄ.
2. Avaa pelitili ja tee talletus.
3. Lyö veto otteluun Birmingham – Sheffield Utd ja kohteeseen Sheffield Utd voittaa ottelun. Jos Sheffield Utd voittaa ottelun, saat 222 euroa riskittömän 100 euron vedon avulla. Jos ottelu päättyy tasan tai Birmingham voittaa, saat panoksen takaisin 100€ asti. Voit lyödä myös pienemmän riskittömän vedon (min. 10€).

Lisätietoa:

Riskitön veto tarkoittaa sitä, että saat panoksesi takaisin, jos vetosi häviää. Voit lyödä minkä tahansa suuruisen vedon 10-100€ väliltä. Palautettu panos maksetaan bonusrahana 100€ asti. Lyö vetoa 4x bonuksesi verran ennen rahan nostoa yli 1,4 kertoimella.