Bundesliigan maalitykki saattaa vaihtaa kesällä kahdesti joukkuetta – ”Euroopan suurseurat tarkkailevat häntä, se on fakta”

© Kuva: Getty Images
Veikkausliigassa FC Inter - RoPS! Lue ennakko ja lunasta talletusbonus!

Eintracht Frankfurtissa tiedetään, että joukkueen hyökkääjä Luka Jović on Euroopan suurseurojen huulilla.

Serbialaiskärki Jović, 21, pelaa Frankfurtissa toista kautta lainalla portugalilaisesta Benficasta. Hän on ollut tällä kaudella hirmuiskussa. 37 ottelussa on syntynyt yhteensä 23 osumaa ja seitsemän maalisyöttöä.

Ensi kesänä Eintracht aikoo käyttää Jovićin sopimukseen kirjatun osto-option ja lunastaa pelaajan Benficalta itselleen. Saksalaisseuran on kuitenkin huhuttu luopuvan hänestä vielä kesän siirtoikkunan aikana, jos sopiva tarjous tulee vastaan.

Lehtitietojen mukaan kiinnostusta hyökkääjää kohtaan riittää, mutta Eintrachtin urheilutoimenjohtajan Fredi Bobicin mukaan seura ei ole vielä saanut konkreettista tarjousta Jovićista.

– Mitään ei ole tapahtunut vielä. Ei kerrassaan mitään, kommentoi Bobic Die Weltille.

– Me emme ole saaneet vielä yhtään tarjousta Lukasta, mutta me tiedämme, että Euroopan suurseurat tarkkailevat häntä. Se on fakta. Se on myös ilmeistä, että pelaajasta käydään keskustelua kulisseissa. Se on normaalia.

Bobic kertoi aiemmin tänä vuonna, että Eintracht Frankfurt on hankkimassa Jovićin itselleen alle seitsemän miljoonan euron siirtokorvauksella. Lehtitietojen mukaan mm. Barcelona on valmis maksamaan hänestä 50 miljoonaa euroa.

Veikkausliigassa FC Inter - RoPS! Lue ennakko ja lunasta talletusbonus!