Entinen Chelsea-tähti sai tietää potkuistaan somessa: ”Oikeasti?”

© Kuva: Getty Images

Chelseassa Valioliigan ja Mestarien liigan voittanut Florent Malouda sai tietää sosiaalisesta mediasta, että hän on saanut kenkää sveitsiläisestä FC Zürichistä.

Viime vuonna peliuransa lopettanut Malouda, 38, siirtyi helmikuussa Zürichin hyökkääjävalmentajaksi, mutta seura tiedotti tänään torstaina, että yhteistyö Ranskan entisen maajoukkuepelaajan kanssa päättyy.

Zürich julkaisi uutisen Twitterissä ennen kuin Malouda sai tietää asiasta. Hän vastasikin seuran julkaisuun omalta tililtään.

– Oikeasti? Minä en tiennyt? ihmetteli Malouda.

Malouda pelasi viimeiset pelinsä luxemburgilaisessa FC Differdange 03:ssa. Hän edusti aiemmin ammattilaisurallaan myös Châteauroux’ta, Guingampia, Lyonia, Trabzonsporia, Metziä, Delhi Dynamosia, Wadi Deglaa sekä em. Chelseaa. Ranskan A-maajoukkueessa hän esiintyi 80 kertaa.