34-vuotiaalle Cristiano Ronaldolle suunnitellaan komeaa kunnianosoitusta. Portugalilainen O Jogo -lehti kertoo, että Ronaldon ammattilaisuran ensimmäinen seura Sporting Lissabon pohtii Alvalade-stadioninsa nimeämistä supertähden mukaan.

Stadionin nimeksi voisi lehden mukaan tulla joko CR7-stadion tai Alvalade CR7.

Lehden mukaan Sportingin puheenjohtaja Frederico Varandas on jo keskustellut stadionin uudelleen nimeämisestä Cristiano Ronaldon lähipiirin kanssa. Ajatuksella on tiettävästi jo seuran johtokunnan tuki.

CR7 on brändinä globaalisti heittämällä tunnetumpi kuin Sporting Lissabon itse. Stadionin nimeäminen oman kasvatin mukaan voisi lisätä seuran suosiota ja helpottaa sen asemaa sponsorimarkkinoilla. Lopullista päätöstä asiassa ei ole tehty, mutta Sporting pyrkii löytämään asiassa yhteisymmärryksen mahdollisimman pian.

Aira Jiso

@AiraJiso
Sporting Lisbon is considering to sell the rights of their stadium's name to honor Cristiano Ronaldo.

Cristiano Ronaldo could become the first active player to have a stadium named after him in history.

Madeiralta kotoisin oleva Cristiano Ronaldo muutti manner-Portugaliin 12-vuotiaana ja aloitti tuolloin pelaamisen Sporting Lissabonissa. Ronaldo edusti Sportingia vuodet 1997-2003, kunnes siirtyi 18 vuoden ikäisenä Manchester Unitediin.

Cristiano Ronaldon mukaan on jo nimetty Madeiran lentokenttä. Madeiralla on myös hänen ympärilleen kasattu, joulukuussa 2013 avattu museo. Lisäksi saarelta löytyy useampiakin Cristiano Ronaldon patsaita.

SPORTbible

@sportbible
Airport ✅
Museum ✅
Statue ✅

Sporting CP are now in talks to rename the stadium to either 'CR7 Stadium' or 'Alvalade CR7.' sportbible.com/football/react…
sportbible.com

Sporting CP In Talks To Rename Stadium 'CR7 Stadium' After Cristiano Ronaldo

Fair play.

Jalkapallohistoria ei tunne ketään toista aktiivipelaajaa, jonka mukaan olisi nimetty stadion jo peliuran aikana.

Lähde: Calciomercato