FC Nürnberg – Schalke: ei niin klassikko

Bundesliga
FC Nürnberg – Schalke
Perjantai 12.04 klo 21:30

Perjantai-iltana voi raskaan työviikon päätteeksi suoristaa jalat ja nauttia live-urheilun ja vedonlyönnin ihanasta yhdistelmästä. Kätevästi tämä onnistuu Unibet TV:n kanssa, sillä se tarjoaa päivittäin huippu-urheilua livestriimeinä. Petsipappa on testannut Unibet TV:n, ja etenkin mobiilissa kokemus on hatunnoston arvoinen.

Perjantaina Bundesligassa putoajan paikalla viruva Nürnberg yrittää parantaa tilannettaan kammottavaa kautta pelaavan Schalken kustannuksella. Schalkella on viiden pisteen kaula karsijan paikalle ja sinne vajoaminen olisi varsinainen huipennus tämän talven taaperrukselle. Nürnberg on parissa viime pelissä onnistunut välttämään tappion, mutta joukkue on ylöspäin valitettavan tehoton. Se on kotipeleissään tehnyt keskimäärin maalin per ottelu.

Schalke antoi viime kuussa manageri Domenico Tedescolle kenkää, kun joukkue kärsi rökäletappion Manchester Citylle Mestarien Liigassa. Tilalle tuli monissa liemissä keitetty hollantilaiskoutsi Huub Stevens. Tosin ei väliaikaismanagerin statuksella patsasteleva Stevens ole saanut yhtään sen parempaa jälkeä aikaiseksi kuin edeltäjänsäkään. Myös Nürnberg pisti taustat kerralla uusiksi, kun helmikuussa sekä manageri että urheilutoimenjohtaja saivat lähteä samalla ovenavauksella. Boris Schommers yrittää pelastaa, mitä pelastettavissa on.

Vetosuositus

Varsinkin Schalkelle on tässä ottelussa tärkeää välttää tappio. Ottelusta ei ole odotettavissa mikään varsinainen klassikko. Valtaosassa Nürnbergin kotiotteluista on nähty vähän maaleja ja tässäkin ottelussa idea kallistuu vähämaalisuuteen. Underikertoimessa on selkeää valueta. Vetosuositus on siis Ottelussa alle 2,5 maalia kertoimella 1,75.

Nappaa 100€ riskitön veto ja tienaa:

1. Siirry Unibetille TÄSTÄ.
2. Avaa pelitili ja tee talletus.
3. Lyö veto otteluun FC Nürnberg – Schalke ja kohteeseen Ottelussa alle 2,5 maalia. Jos ottelussa tehdään korkeintaan kaksi maalia, saat 175 euroa riskittömän 100 euron vedon avulla. Jos ottelussa tehdään vähintään kolme maalia, saat panoksen takaisin 100€ asti. Voit lyödä myös pienemmän riskittömän vedon (min. 10€).

Katso matsi suorana lähetyksenä ilmaiseksi!

Unibet TV näyttää laajasti huippu-urheilua. Pääset katsomaan esimerkiksi Bundesligan ottelut, joten myös tämä ottelu on katsottavissasi ilmaiseksi. Pelitililläsi pitää olla rahaa tai veto lyötynä viimeisen 24h aikana, jotta näet pelit. Kun otat vihjeen talteen, pääset siis heti myös pelin ääreen!

La Ligan lisäksi näet myös esimerkiksi Ranskan Ligue 1:n, La Ligan, Serie A:n ja FA Cupin matseja. Lisäksi esimerkiksi tennis ja NBA ovat saatavillasi, kun käytät Unibet TV:tä.

Katso illan peli ja huippu-urheilua ilmaiseksi tästä!

Lisätietoa:

Riskitön veto tarkoittaa sitä, että saat panoksesi takaisin, jos vetosi häviää. Voit lyödä minkä tahansa suuruisen vedon 10-100€ väliltä. Palautettu panos maksetaan bonusrahana 100€ asti. Lyö vetoa 4x bonuksesi verran ennen rahan nostoa yli 1,4 kertoimella.